Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Amedeo Chiriac - concurentul care a provocat un battle muzical între Loredana și Chirilă la Vocea României

Etapa duelurilor a început mai devreme la Vocea României, însă nu a fost vorba despre concurenți, ci despre antrenori. Loredana și Tudor Chirilă s-au întrecut în versuri pentru a-l atrage pe Amedeo în echipele lor.

Amedeo Chiriac - audiții pe nevăzute Vocea României 2017

Deși nu e surprinzător faptul că jurații încearcă să convingă participanții prin mijloace creative să facă parte din echipele lor, Loredana și Chirilă s-au întrecut pe ei înșiși în cadrul celei mai recente runde de audiții pe nevăzute (15 septembrie 2017). Scânteia ce a aprins focul muzical al celor doi antrenori a fost Amedeo Chiriac.

A iubit muzica de când era mic, însă nu a fost susținut de familie. Mama sa și-a dorit ca el să urmeze o carieră în Drept și să aibă un serviciu stabil. Mai mult decât atât, la școală era luat peste picior pentru că avea această pasiune. Și pentru că un rău nu vine niciodată singur, Amedeo s-a îmbolnăvit de diabet pe baza de stres, cauzat și de cele menționate mai sus, și de faptul că violența domestică era prezentă în familia sa. În mod paradoxal, deși a spus că trecutul îl trage în jos și este constant nesigur de calitățile sale, muzica scoate la iveală o ipostază a unui om pasionat care dorește să împărtășească cu publicul pasiune de a cânta.

Tânărul s-a prezentat la audiții cu piesa "Sandcastles", iar Smiley, Loredana și Chirilă s-au întors. Emoționat, și surprins de rezultat, Amedeo a izbucnit în lacrimi. "Ai nevoie de o îmbrățișare?" l-a întrebat Smiley, surprins și el de reacția concurentului. Toți antrenorii au mers pe scenă pentru a-i fi alături, iar momentul ce a urmat a fost cu adevărat plăcut de privit. Loredana și Tudor s-au "duelat" pentru a-l convinge pe Amedeo să facă parte din echipa unuia dintre ei.

Personalizând melodia lăutărească "Of, ce dor, ce chin, ce jale", cei doi au improvizat versurile pentru a se potrivi în acest context. Loredana a dat startul, punându-și în evidență calitățile vocale și cântându-i lui Amedeo: "Dacă vii-n echipa mea/Sigur nu vei regreta". Cum, la rândul său, Chirilă este un artist, și mai ales, un orator ce dorește să aibă o putere de convingere cât mai mare, a preluat microfonul și pe aceeași partitură a glăsuit: "Loredana e bengoasă/Artistă mare, frumoasă/Dar dacă te duci la ea/Mi-e că moare dragostea". Momentul a continuat cu o suită savuroasă de versuri spuse pe loc, în timp ce Adi, Smiley și Amedeo îi priveau admirativ. "Mama, ce battle-i aicea. Incredibil!" a comentat Despot.

Spunându-le că sunt superbi și mulțumindu-le că au apăsat butonul, Amedeo a luat decizia de a merge în echipa lui Tudor, acesta din urmă apreciind încrederea acordată.

Citește mai multe despre Amedeo Chiriac
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga îşi anulează turneul european din cauza unor probleme grave de sănătate

Veşti proaste pentru fanii Lady Gaga, care a fost nevoită să îşi anuleze întregul turneu european "Joanne" din cauza unor...

Închide