Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Alexandru Arnăutu "Vraciu": de la o interpretare Judas Priest, la imitarea lui Cristi Minculescu

Alexandru Arnăutu a fost o adevărată prezență pe scena de la Vocea României. A încântat audiența cu niște calități vocale remarcabile, dar și-a pus în evidență și un alt talent, acela de imitator. Tânărul artist a trecut, cu lejeritate, de la ireproșabila interpretare a piesei Judas Priest, "Electric Eye", la o impresionantă imitare a lui Cristi Minculescu.

Publicat

pe

Alexandru Arnăutu (audiții pe nevăzute - Vocea României 2017) │ FOTO: www.facebook.com

Poreclit "Vraciu", Alexandru Arnăutu este un comediant de 28 de ani, din Iași. Unii dintre noi îl știm datorită aparițiilor la show-urile iUmor și X Factor.

Anul 2016 a fost plin pentru "Vraciu". În primăvară a participat la emisiunea de comedie iUmor, unde l-a imitat ireproșabil pe legendarul Cristi Minculescu. Fiecare gest și fiecare privire au fost perfecte, jurații rămânând impresionați de prestația sa. "Băi, are privirea lui Minculescu" - "Da, frate, mă sperie", a fost schimbul de replici dintre Mihai Bendeac și Delia, în timp ce Alexandru se afla pe scenă. În aplauzele publicului, concurentul nu numai că a primit trei "like-uri" și a mers în etapa următoare, dar a primit și o propunere de colaborare din partea lui Bendeac.

"Vorbești serios?", a fost replica concurentului surprins de gestul lui Mihai. Alexandru a arătat juriului că nu este doar sosia lui Minculescu, ci că poate imita și alte personaje. Astfel, Jim Carey sau Robert De Niro au completat lista.

Mihai Bendeac s-a ținut de cuvânt, Alexandru Arnăutu apărând în cadrul show-ului "În puii mei", cum altfel decât în ipostaza lui Cristi Minculescu.

Toamna se numără bobocii, sau, în acest caz, "DA-urile" juraților X Factor. Direct de pe scena iUmor, tânărul a venit să dea audiența peste cap la X Factor. Foarte jovial, încrezător în forțele sale și, mai ales, în ideea că rock-ul nu a murit, Alexandru a venit la audiții cu piesa "Thunderstruck" a celor de la AC/DC. Delia l-a recunoscut imediat, afișând un zâmbet larg pentru că știa ce va urma.

S-a rezumat doar la interpretarea muzicală, nu de alta, dar așa cerea formatul emisiunii. Pentru că el ar fi putut să facă mai mult. După "Thunderstruck" nu a urmat un "Bună seara, prieeeeteeeeni!", ci o reinterpretare a hit-ului "Sub Pielea Mea (#eroina)". Solistul Carla's Dreams nu a fost impresionat, fiind singurul care a refuzat continuarea lui Alexandru la X Factor.

Cum știm că trei e o cifră magică, era păcat să nu se ajungă la o a treia apariție televizată. Așa că ediția a șaptea a show-ului Vocea României a meritat să fie bifată pe "to do list". În cea de-a doua serie de audiții pe nevăzute, a încântat publicul cu "Electric Eye" a celor de la Judas Priest, făcând ca Tudor, Adrian și Smiley să apese butonul.

"Tu, aici?" au fost primele cuvinte ale lui Despot, care îl știa pe Alexandru de pe internet. Cristi Minculescu nu a fost uitat, Alexandru imitându-l și pe acestă scenă. Antrenorii s-au amuzat copios și au apreciat și această abilitate a concurentului. Cât despre show în sine, Alexandru l-a ales pe Adrian Despot (să fi fost vorba despre ideea că rock-ul nu moare?). Despot a ținut să precizeze  că este de exploatat calitatea de a imita personaje în ceea ce privește partea vocală.

Mai multe despre Alexandru Arnăutu "Vraciu":

  • Voia să devină preot, dar Black Sabbath l-a făcut să se răzgândească.
  • Cântă de la cinci ani, moștenind talentul de la părinții săi (tatăl a cântat la vioară și clarinet, iar vocea, în special acutele, sunt moștenite de la mama sa).
  • În 2007 a avut primul lui show de stand-up comedy și după 2011 a început să aibă turnee prin țară.
  • Este autodidact; a învățat să cânte la chitară și tobe.
Comentează

Trending