BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Adrian Despot va fi MC la SoundClash-ul dintre CTC și Carla's Dreams

Adrian Despot îi va conduce pe CTC și CSD (Carla's Dreams) prin cele patru runde ale primului Red Bull SoundClash din România și, în stilu-i vertical și echitabil, va avea grijă ca fiecare dintre trupe să respecte regulile fiecărei etape a concursului. Evenimentul va avea loc pe 28 septembrie, la Sala Polivalentă din București.

Adrian Despot - Concert aniversar Vița de Vie - 20 de ani la Arenele Romane pe 20 februarie 2016 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

În calitate de MC, Adrian Despot va avea grijă ca fiecare dintre trupe să cânte trei piese din repertoriul propriu la The Warm Up și să interpreteze în stilul lor o melodie celebră la The Cover. CTC și Carla's Dreams vor trebui, apoi, să-și preia unii altora piesele din mers și să le adapteze în stilul propriu la The Take Over, să interpreteze fiecare trei piese proprii în trei stiluri muzicale diferite la The Clash. Nu în ultimul rând, ochii vigilenți ai lui Adrian vor sta pe invitații surpriză pe care artiștii îi vor aduce pe scenă la ultima probă din SoundClash, The Wild Card. Cine știe, pentru unii sau alții, poate fi salvarea, răsturnarea unei situații.

Rundele SoundClash:

Artiștii se vor confrunta pe 2 scene. Vor fi 4 runde provocatoare, iar în final publicul va decide învingătorul.

  • THE WARM UP - Fiecare trupă cântă 3 piese din repertoriul propriu.
  • RUNDA 1: 'THE COVER' - Artiştii interpretează o melodie celebră în stilul propriu.
  • RUNDA 2: 'THE TAKE OVER' - Carla‘s Dreams începe o piesă, CTC o preia din mers şi o continuă în stilul lor, apoi începe CTC şi preia Carla's Dreams... timp de 4 piese.
  • RUNDA 3: 'THE CLASH' - Trupele interpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.
  • RUNDA 4: 'THE WILD CARD' - Fiecare trupă aduce pe scenă un invitat special surpriză.

Noțiunea de SoundClash a apărut în anii ‘50 în Jamaica, în rândul artiștilor reggae care aveau nevoie de provocări noi și care se întreceau în versuri și ritmuri pentru a capta atenția publicului.

„Evenimentul este, practic, un zvâc prietenos și creativ, o camaraderie bazată pe respect și admirație mutuală”, spunea Questlove, toboșarul trupei The Roots.

Veștile bune și surprizele nu se opresc la entuziasmul primedi ediții de SoundClash în România, nici la CTC, CSD sau Adrian Despot, ci se țin lanț, iar familia crește. De beaturile armonioase dintre dueluri se va ocupa cu măestrie DJ Undoo, unul din veteranii industriei muzicale hip-hop, care colaborează cu cele mai cunoscute nume.

Bilete Red Bull SoundClash la Sala Polivalentă:

  • Acces General - 49 lei

*Accesul în sală se va face începând cu ora 19:00, iar evenimentul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani. Accesul copiilor sub 12 ani poate fi permis pe baza unui bilet valid și doar în prezența unui părinte sau tutore.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Adrian DespotCarla's DreamsCTC
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Björk lansează luna aceasta noul single "The Gate"

Björk pregătește lansarea unui nou album, care va trata tematica iubirii utopice. Primul single extras va fi ”The Gate”, acesta...

Închide