Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Adrian Despot va fi MC la SoundClash-ul dintre CTC și Carla's Dreams

Adrian Despot îi va conduce pe CTC și CSD (Carla's Dreams) prin cele patru runde ale primului Red Bull SoundClash din România și, în stilu-i vertical și echitabil, va avea grijă ca fiecare dintre trupe să respecte regulile fiecărei etape a concursului. Evenimentul va avea loc pe 28 septembrie, la Sala Polivalentă din București.

Publicat

pe

Adrian Despot - Concert aniversar Vița de Vie - 20 de ani la Arenele Romane pe 20 februarie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În calitate de MC, Adrian Despot va avea grijă ca fiecare dintre trupe să cânte trei piese din repertoriul propriu la The Warm Up și să interpreteze în stilul lor o melodie celebră la The Cover. CTC și Carla's Dreams vor trebui, apoi, să-și preia unii altora piesele din mers și să le adapteze în stilul propriu la The Take Over, să interpreteze fiecare trei piese proprii în trei stiluri muzicale diferite la The Clash. Nu în ultimul rând, ochii vigilenți ai lui Adrian vor sta pe invitații surpriză pe care artiștii îi vor aduce pe scenă la ultima probă din SoundClash, The Wild Card. Cine știe, pentru unii sau alții, poate fi salvarea, răsturnarea unei situații.

Rundele SoundClash:

Artiștii se vor confrunta pe 2 scene. Vor fi 4 runde provocatoare, iar în final publicul va decide învingătorul.

  • THE WARM UP - Fiecare trupă cântă 3 piese din repertoriul propriu.
  • RUNDA 1: 'THE COVER' - Artiştii interpretează o melodie celebră în stilul propriu.
  • RUNDA 2: 'THE TAKE OVER' - Carla‘s Dreams începe o piesă, CTC o preia din mers şi o continuă în stilul lor, apoi începe CTC şi preia Carla's Dreams... timp de 4 piese.
  • RUNDA 3: 'THE CLASH' - Trupele interpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.
  • RUNDA 4: 'THE WILD CARD' - Fiecare trupă aduce pe scenă un invitat special surpriză.

Noțiunea de SoundClash a apărut în anii ‘50 în Jamaica, în rândul artiștilor reggae care aveau nevoie de provocări noi și care se întreceau în versuri și ritmuri pentru a capta atenția publicului.

„Evenimentul este, practic, un zvâc prietenos și creativ, o camaraderie bazată pe respect și admirație mutuală”, spunea Questlove, toboșarul trupei The Roots.

Veștile bune și surprizele nu se opresc la entuziasmul primedi ediții de SoundClash în România, nici la CTC, CSD sau Adrian Despot, ci se țin lanț, iar familia crește. De beaturile armonioase dintre dueluri se va ocupa cu măestrie DJ Undoo, unul din veteranii industriei muzicale hip-hop, care colaborează cu cele mai cunoscute nume.

Bilete Red Bull SoundClash la Sala Polivalentă:

  • Acces General - 49 lei

*Accesul în sală se va face începând cu ora 19:00, iar evenimentul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani. Accesul copiilor sub 12 ani poate fi permis pe baza unui bilet valid și doar în prezența unui părinte sau tutore.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 28 septembrie 2017

Red Bull SoundClash

Loc
Sala Polivalentă

Concerte & turnee

Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky se numără printre artiștii adăugați în lineup-ul Massif 2024

Festivalul Massif a anunțat noi artiști care vor ajunge în Poiana Brașov, în perioada 14-17 martie 2024. Organizatorii sunt hotărâți să transforme această destinație montană în locul ideal pentru toți cei care sunt în căutare de experiențe memorabile.

Publicat

pe

Ian la Massif 2023 in Poiana Brasov

Pentru cea de-a doua ediție, organizatorii Massif adoptă o abordare îndrăzneață, îmbinând cele mai tari activități montane cu diversitatea de genuri muzicale. Primului val de artiști anunțat la sfârșitul anului trecut i se adaugă acum alte nume celebre din industria muzicală. Este vorba despre Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky și Valeron. Alături de ei, cei mai apreciați artiști români se alătură lineup-ului, precum Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The HollyGood Gang.

Chase & Status, una dintre trupele britanice de succes ale ultimelor decenii, s-a bucurat de recunoaștere la nivel global și a câștigat milioane de fani. Trupa a luat naștere în 2003, iar membrii Saul Milton (Chase) și Will Kennard (Status) au reușit să cucerească scena muzicală cu hit-uri precum "Time", "End Credits" sau colaborarea de succes cu Tom Grennan, "All goes Wrong". Transformându-și pasiunea pentru cultura rave într-o carieră remarcabilă, muzicienii au construit un palmares impresionant care include spectacole live explozive și proiecte care i-au consacrat la nivel internațional.

Mahmut Orhan este DJ și producător de origine turcă. Succesul său pe plan internațional a venit odată cu piesa instrumentală "Age of Emotions" în 2015, iar popularitatea sa a crescut în 2016 odată cu hit-ul "Feel", în colaborare cu Sena Şener, care a dominat topurile muzicale în mai multe țări, inclusiv în România. Mahmut Orhan a continuat să atragă atenția cu remixul "Game of Thrones" sau cu piesa "Save Me" alături de artista româncă Eneli.

De la nominalizarea la categoria "Best Upcoming Producer", la Drum & Bass Arena Awards, în doar câteva luni de la prima sa lansare în 2010, până la a primi onoarea de a fi ales ambasador muzical al echipei olimpice belgiene și a primi în 2015 Premiul Cultural Flemish pentru muzică, devenind primul DJ și producător care primește această recunoaștere, Netsky continuă să urce fără piedici în clasamentul internațional.

Valeron este recunoscut ca fiind cel mai apreciat DJ din insula Mykonos, aducând un plus de savoare scenei muzicale locale prin melodiile lui deep house și electronic. A devenit fondatorul casei de producție Bercana Music și a lansat două albume, "Amare" și "Aigaio". Ceea ce face Valeron special este modul în care îmbină instrumentele tradiționale grecești cu ritmurile electronice. Prin contribuțiile sale, Valeron aduce un suflu proaspăt și inovator în peisajul muzical din Mykonos, creând o legătură unică între tradiția grecească și sunetele moderne electronice.

Prețuri abonamente Massif 2024

  • Abonamentele pentru Massif 2024 se găsesc online, la prețuri cuprinse între 59 euro (+taxe) și 149 euro (+taxe). Sunt disponibile și bilete pe zi, la prețul de 27 de euro (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Carla's Dreams, EMAA, Speak Floyd cântă la deschiderea Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca

Vineri, 24 noiembrie 2023, la ora 19:00, va avea loc deschiderea oficială a Târgului de Crăciun "Planeta Crăciun", primul târg de sărbători organizat de UNTOLD Universe în Cluj-Napoca și unul dintre cele mai așteptate din România. Târgul este organizat în Piața Unirii din Cluj-Napoca și va fi deschis în fiecare zi, în perioada 24 noiembrie - 31 decembrie 2023.

Publicat

pe

"Planeta Crăciun" din Cluj-Napoca
"Planeta Crăciun" din Cluj-Napoca │ FOTO: UNTOLD

Inaugurarea Târgului de Crăciun din acest weekend va fi marcată de ceremonia oficială de deschidere și aprinderea luminițelor de Crăciun, concerte susținute de Carla's Dreams, EMAA, trupa de cover-uri Speak Floyd, Prințesa Karla & prietenii ei și Corul de Copii al Operei Maghiare și activități interactive pentru copii pe timp de zi în fața bradului de Crăciun și în Căsuța lui Moș Crăciun.

Atracții Târgul "Planeta Crăciun" în perioada 24 noiembrie - 31 decembrie 2023

Începând cu 24 noiembrie 2023, în Piața Unirii, vor fi amplasate peste 75 de căsuțe iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde vor avea loc activități dedicate copiilor, tinerilor și familiilor, dar vor fi comercializate și cele mai delicioase produse de sezon ale producătorilor locali. Astfel, vizitatorii pot găsi o varietate de produse: de la decorațiuni și cadouri magice de Crăciun la produse de meșteșugărit, de la costume populare tradiționale la blănuri călduroase și pline de stil.

Organizatorii îi vor aștepta pe participanți cu preparate pentru toate gusturile. De la turtă dulce la cozonaci tradiționali de casă, de la brânzeturi maturate la produse tradiționale din carne, preparatele gătite în târg vor fi pregătite special pentru fiecare. Printre preparatele tradiționale românești, vizitatorii vor fi întâmpinați și cu produse din bucătăria internațională precum: kurtos kalacs, burgeri, churros, cârnați vienezi și multe altele.

Cu ocazia organizării Târgului de Crăciun de către echipa UNTOLD Universe, în Piața Unirii va fi amplasată și o scenă unde vor avea loc concerte și spectacole în fiecare zi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În piață va fi prezentă și o roată panoramică, un carusel, căsuțe poștale pentru scrisori și Căsuța lui Moș Crăciun. La căsuță, copiii se vor putea bucura alături de părinți de ateliere și jocuri interactive, în fiecare zi, în programul de funcționare al târgului.

Program "Planeta Crăciun", weekend-ul 24-26 noiembrie

Vineri, 24 noiembrie, program 19:00 - 23:00

  • 19:00: "Vocea Planetei Crăciun" - deschiderea târgului cu un concert susținut de Corul de Copii al Operei Maghiare
  • 19:15: deschiderea oficială, aprinderea luminițelor
  • 19:30: concert Carla’s Dreams

Sâmbătă, 25 noiembrie, program 10:00 - 23:00

  • 18:30: Kids Sing Academy
  • 19:00: concert EMAA
  • 20:00: Speak Floyd

Duminică, 26 noiembrie, program 10:00 - 23:00

  • 18:00:Povești la Gura Sobei - "Harap Alb" (în fața bradului de Crăciun)
  • 19:00: Prințesa KARLA și prietenii ei

După weekend-ul de deschidere, Târgul de Crăciun va fi deschis în fiecare zi. De luni până joi, programul de funcționare este de la 10:00 la 22:00, iar în weekend programul târgului se va prelungi de la 10:00 până la ora 23:00. Pe toată perioada Târgului de Crăciun, programul de la scenă va începe în fiecare zi, de la ora 18:00.

Citește în continuare

Trending