Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Videoclipurile lui Maggie Rogers sunt filmate în locuri pline de însemnătate pentru ea

Într-un interviul pentru Grammy, Maggie Rogers a vorbit despre inspirația piesei "Dog years", concertul din LA și locurile unde s-au filmat cele mai cunoscute videoclipuri ale ei.

Publicat

pe

Maggie Rogers
Maggie Rogers │ FOTO: Fraser Jones

Maggie Rogers a declarat că piesa "Dog Years", de pe EP-ul ei Now that the light is fading, este despre terminarea facultății și momentul în care trebuie să îți iei rămas bun de la colegi. Artista și-a exprimat, prin intermediul melodiei, sentimentele mixte pe care le-a avut atunci când știa că urmează să termine anii de școală, însă nimeni nu îi spunea cu adevărat ce urmează după aceea.

De asemenea, artista a vorbit despre prestația live din cadrul faimosului club Troubador din Los Angeles. Primul ei show din LA a fost sold out, iar publicul s-a conectat la muzica ei în cel mai frumos mod. Maggie Rogers a sărit pe scenă pe tot parcursul concertului și a declarat că la un moment, fiind urcat[ pe boxe,  îi era teamă să nu cadă în mulțime. Cu energia ei debordantă, a cucerit audiența cu piesa On+Off.

Artista cântă la numeroase instrumente – harpă, pian, chitară, banjo și muzicuță și își dorește să învețe și vioară. Videoclipurile cele mai cunoscute piese sunt filmate în locuri dragi sufletului ei: "Alaska" a fost filmat la ferma familiei ei, în Maryland, "Dog Years" în tabără de vară unde obișnuia să meargă când era copil, în Maine, iar "On+Off" a fost filmat foarte aproape de casa ei, la un bloc distanță de locuința din Brooklyn.

Maggie Rogers, în vârstă de 23 de ani, a fost descoperită în timpul unui masterclass la New York University, unde a fost invitat surpriză… chiar Pharrell Williams. Acesta s-a arătat profund impresionat de stilul muzical inconfundabil al artistei, declarând că nu are absolut nicio adăugare la compoziţia ei, “Alaska”, pe care o scrisese în 15 minute, înainte de curs, fără să ştie că va fi ascultată de autorul piesei “Happy”.

Videoclipul, care surprinde emoţia din ochii celor doi, a fost intens distribuit pe reţelele de socializare, iar albumele lansate anterior de Maggie Rogers, “The Echo” şi “Blood Ballet” a fost ascultate online şi decărcate de mii de oameni. Întrebată adesea despre modul cum a decurs întâlnirea cu Pharrell , Maggie Rogers declară cu sinceritate că şi-a stăpânit cu greu emoţiile şi aproape că nu îşi mai aduce aminte nimic.

Comentează

Trending