Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclipurile lui Maggie Rogers sunt filmate în locuri pline de însemnătate pentru ea

Într-un interviul pentru Grammy, Maggie Rogers a vorbit despre inspirația piesei "Dog years", concertul din LA și locurile unde s-au filmat cele mai cunoscute videoclipuri ale ei.
Maggie Rogers

Maggie Rogers (foto: Fraser Jones)

Maggie Rogers a declarat că piesa "Dog Years", de pe EP-ul ei Now that the light is fading, este despre terminarea facultății și momentul în care trebuie să îți iei rămas bun de la colegi. Artista și-a exprimat, prin intermediul melodiei, sentimentele mixte pe care le-a avut atunci când știa că urmează să termine anii de școală, însă nimeni nu îi spunea cu adevărat ce urmează după aceea.

De asemenea, artista a vorbit despre prestația live din cadrul faimosului club Troubador din Los Angeles. Primul ei show din LA a fost sold out, iar publicul s-a conectat la muzica ei în cel mai frumos mod. Maggie Rogers a sărit pe scenă pe tot parcursul concertului și a declarat că la un moment, fiind urcat[ pe boxe,  îi era teamă să nu cadă în mulțime. Cu energia ei debordantă, a cucerit audiența cu piesa On+Off.

Artista cântă la numeroase instrumente – harpă, pian, chitară, banjo și muzicuță și își dorește să învețe și vioară. Videoclipurile cele mai cunoscute piese sunt filmate în locuri dragi sufletului ei: "Alaska" a fost filmat la ferma familiei ei, în Maryland, "Dog Years" în tabără de vară unde obișnuia să meargă când era copil, în Maine, iar "On+Off" a fost filmat foarte aproape de casa ei, la un bloc distanță de locuința din Brooklyn.

Maggie Rogers, în vârstă de 23 de ani, a fost descoperită în timpul unui masterclass la New York University, unde a fost invitat surpriză… chiar Pharrell Williams. Acesta s-a arătat profund impresionat de stilul muzical inconfundabil al artistei, declarând că nu are absolut nicio adăugare la compoziţia ei, “Alaska”, pe care o scrisese în 15 minute, înainte de curs, fără să ştie că va fi ascultată de autorul piesei “Happy”.

Videoclipul, care surprinde emoţia din ochii celor doi, a fost intens distribuit pe reţelele de socializare, iar albumele lansate anterior de Maggie Rogers, “The Echo” şi “Blood Ballet” a fost ascultate online şi decărcate de mii de oameni. Întrebată adesea despre modul cum a decurs întâlnirea cu Pharrell , Maggie Rogers declară cu sinceritate că şi-a stăpânit cu greu emoţiile şi aproape că nu îşi mai aduce aminte nimic.

Citește mai multe despre Maggie Rogers
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Servus Transilvania Fest #3 - O nouă locație pentru o experiență completă

Servus Transilvania Fest a ajuns anul acesta la cea de-a treia ediție și se va desfășura între 18 și 20...

Închide