Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Revelion 2018 la Palatul Parlamentului: Glamour Party cu Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Uite cum a fost la filmările videoclipului “Du-mă Spre Noi” - Raluka

În urmă cu două luni, Raluka și-a surprins fanii cu noua ei piesă, “Du-mă Spre Noi”, care marchează o nouă etapă în cariera artistei. Acum, artista ne prezintă videoclipul de making of, care surprinde cele mai frumoase momente din spatele camerelor.

Processed with VSCO with c1 preset

 

Versurile piesei prezintă o femeie puternică, asumată în dragoste și vulnerabilă în același timp, iar videoclipul regizat de Alex Ceaușu crează un cadru dinamic, care ne transpune într-o poveste încărcată de melancolie.

Filmările videoclipului au durat două zile, timp în care întreaga echipă a stat pe platourile de filmare asigurandu-se că totul merge bine. Atmosfera creată la filmări a fost una relaxată, iar glumele și buna dispoziție a echipei au fost prezente constant.

“Am lucrat foarte bine în această formulă și mă bucur că rezultatul final a fost cel pe care mi l-am dorit.”, a spus Raluka.

Videoclipul piesei este primul din cariera Ralukăi în care aceasta apare dupa schimbarea spectaculoasă de look, de la părul lung și blond la o tunsoare bob într-o nuanță de roșu aprins.

La scurt timp după lansarea single-ului “Du-mă Spre Noi”, Raluka a lansat și varianta în engleză, “Tattoo”, cu un videoclip identic, tocmai pentru a păstra același cadru al unei lumi fantastice.

Piesa "Du-mă spre noi" este compusă de Irina Rimes, iar din momentul în care Raluka a auzit-o pentru prima oară, aceasta s-a identificat cu fiecare vers și a știut că i se potrivește mânușă. Irina Rimes și Raluka sunt atât colege la Quantum Music, cât și prietene apropiate. Artista de peste Prut a compus și alte melodii ale frumoasei roșcate: "Zbor" și "Ieri erai", iar cele două vor pregăti, cu siguranță, și alte surprize pe viitor.

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, a atras atenția presei în 2008, când a obținut Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”. La scurtă vreme a participat la show-ul de talente Megastar, în cadrul competiției făcând parte din trupa Pepper Girls. Deși a obținut poziția a doua, aparițiile din cadrul Megastar au impresionat publicul și implicit pe DJ Sava, alături de care artista a lansat primele ei single-uri: „September” și „I Like (The Trumpet)”. Ambele melodii s-au bucurat de aprecierea publicului, Raluka devenind un nume sonor în industria muzicii dance, house și pop. Au urmat colaborări de succes pentru piese ca ”Aroma”, ”Aer” și ”Miraj”, în prezent Raluka concentrându-și atenția asupra unei cariere solo.

Citește mai multe despre Raluka
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Videoclipurile lui Maggie Rogers sunt filmate în locuri pline de însemnătate pentru ea

Într-un interviul pentru Grammy, Maggie Rogers a vorbit despre inspirația piesei "Dog years", concertul din LA și locurile unde s-au...

Închide