Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Uite cum a fost la filmările videoclipului “Du-mă Spre Noi” - Raluka

În urmă cu două luni, Raluka și-a surprins fanii cu noua ei piesă, “Du-mă Spre Noi”, care marchează o nouă etapă în cariera artistei. Acum, artista ne prezintă videoclipul de making of, care surprinde cele mai frumoase momente din spatele camerelor.

Publicat

pe

Processed with VSCO with c1 preset

 

Versurile piesei prezintă o femeie puternică, asumată în dragoste și vulnerabilă în același timp, iar videoclipul regizat de Alex Ceaușu crează un cadru dinamic, care ne transpune într-o poveste încărcată de melancolie.

Filmările videoclipului au durat două zile, timp în care întreaga echipă a stat pe platourile de filmare asigurandu-se că totul merge bine. Atmosfera creată la filmări a fost una relaxată, iar glumele și buna dispoziție a echipei au fost prezente constant.

“Am lucrat foarte bine în această formulă și mă bucur că rezultatul final a fost cel pe care mi l-am dorit.”, a spus Raluka.

Videoclipul piesei este primul din cariera Ralukăi în care aceasta apare dupa schimbarea spectaculoasă de look, de la părul lung și blond la o tunsoare bob într-o nuanță de roșu aprins.

La scurt timp după lansarea single-ului “Du-mă Spre Noi”, Raluka a lansat și varianta în engleză, “Tattoo”, cu un videoclip identic, tocmai pentru a păstra același cadru al unei lumi fantastice.

Piesa "Du-mă spre noi" este compusă de Irina Rimes, iar din momentul în care Raluka a auzit-o pentru prima oară, aceasta s-a identificat cu fiecare vers și a știut că i se potrivește mânușă. Irina Rimes și Raluka sunt atât colege la Quantum Music, cât și prietene apropiate. Artista de peste Prut a compus și alte melodii ale frumoasei roșcate: "Zbor" și "Ieri erai", iar cele două vor pregăti, cu siguranță, și alte surprize pe viitor.

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, a atras atenția presei în 2008, când a obținut Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”. La scurtă vreme a participat la show-ul de talente Megastar, în cadrul competiției făcând parte din trupa Pepper Girls. Deși a obținut poziția a doua, aparițiile din cadrul Megastar au impresionat publicul și implicit pe DJ Sava, alături de care artista a lansat primele ei single-uri: „September” și „I Like (The Trumpet)”. Ambele melodii s-au bucurat de aprecierea publicului, Raluka devenind un nume sonor în industria muzicii dance, house și pop. Au urmat colaborări de succes pentru piese ca ”Aroma”, ”Aer” și ”Miraj”, în prezent Raluka concentrându-și atenția asupra unei cariere solo.

Concerte & turnee

Află ce concerte în aer liber au loc de Revelion 2024

A început numărătoarea inversă pentru trecerea în noul an, eveniment celebrat cu muzică și dans. Pentru cei care nu vor să stea acasă în noaptea dintre ani, dar nici nu vor să dea o avere pentru o petrecere la restaurant, există și varianta unui concert în aer liber, cu acces gratuit. Îți prezentăm câteva idei în acest sens.

Publicat

pe

Fan filmând cu telefonul concertul
Fan filmând cu telefonul concertul │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Tradiția Revelionului în aer liber continuă și în acest an cu spectacole în marile orașe din țară. Românii și străinii, deopotrivă, sunt așteptați să-i asculte live pe cei mai apreciați artiști, să fredoneze piese cunoscute și să își etaleze cele mai bune mișcări de dans. Temperaturile primăvăratice oferă cadrul perfect pentru o distracție în aer liber, ce va fi încununată de spectaculoase focuri de artificii la miezul nopții.

Reverie de iarnă - Revelion 2024 în București

Primăria Sectorului 3 continuă tradiționala petrecere de Revelion din Parcul Titan și organizează pe 31 decembrie un eveniment la care nume sonore din industria muzicală vor participa. Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez vor urca pe scenă și vor bucura spectatorii cu cele mai îndrăgite piese.

Revelion 2024 în Arad

Orașul Arad va găzdui tradiționalul spectacol dedicat trecerii dintre ani pe platoul din fața Primăriei. Pe scenă vor urca Cargo, Dragoș Moldovan, trupa Progresiv A și Springtime Band.

Revelion 2024 în Brașov

Piața Sfatului din Brașov găzduiește o dublă petrecere de Revelion. Pe 30 și 31 decembrie, participanții vor asculta muzică de la Partydul Kiss FM, Cosmin Soare, Lexu, ROA, DJ Dark, MC Marian Maican și Paul Groove.

Revelion 2024 în Cluj-Napoca

În Piața Unirii din Cluj-Napoca a fost pregătită o petrecere cu artificii, concerte și șampanie. Programul ultimei zile a anului 2023 va fi deschis de Ad Libitum Voices care urcă pe scena din Piața Unirii la ora 22:00, urmată de trupa Compact la ora 23:00.

Tot în Piața Unirii va avea loc un impresionant spectacol de artificii la ora 00:00, care va marca trecerea în Noul An. Concertele continuă cu trupa Royal Avenue de la 00:10.

Revelion 2024 în Craiova

Trecerea în noul an va fi celebrată la Craiova printr-un show incendiar, ce se va desfășura pe Strada A.I. Cuza, Zona Universitate. Pe scenă vor urca MIRA, Raluka x Balkanic, DJ Emil Safta, The Southern Coackroachers și MC Cringureanu Tom.

Revelion 2024 în Iași

Primăria Municipiului Iași va organiza în noaptea dintre ani o petrecere de Revelion ce va avea loc în Piața Palatului Culturii. Andra Botez, DJ Line, JO și JUNO vor susține concerte începând cu ora 21:00.

Revelion 2024 în Sibiu

Trecerea dintre ani va fi celebrată la Sibiu printr-un adevărat spectacol organizat în Piața Mare. Pe scenă vor urca Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, împreună cu o orchestră folclorică. Artiștii au conceput un show cu muzică și lumini ce va dura aproximativ 2 ore. De warm-up se va ocupa DJ Funky Drop, care își va începe set-ul o oră mai devreme.

Revelion 2024 în Timișoara

Pe 31 decembrie, timișorenii sunt așteptați în Piața Victoriei la o petrecere de Revelion de neratat, unde vor interpreta The Motans, Pragu' de Sus, Dincolo de Ziduri, Phaser, Blazzaj, TM Groove, Versus, Monokrom.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Raluka și Pavel Bartoș sunt gazdele PROTEVELION 2024

Cea mai așteptată petrecere a anului se apropie cu pași repezi, iar Raluka și Pavel Bartoș invită telespectatorii la încă un PROTEVELION de neuitat. Cei mai iubiți artiști din țară și cele mai carismatice vedete vor sărbători noaptea dintre ani cu spectacol, distracție, umor, emoție și divertisment.

Publicat

pe

Raluka și Pavel Bartoș - PROTEVELION 2024
Raluka și Pavel Bartoș - PROTEVELION 2024 │ FOTO: PRO TV

PROTEVELIONUL va fi construit în jurul celor mai neașteptate și amuzante provocări, concepute să stârnească hohote de râs și voie bună. Alături de prezentatorii show-ului, Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Irina Antonie, Elvira Deatcu, Carmen Tănase, Teona Stavarachi, Maria Buză, Andreea Marin, Matilda Pascal Cojocărița, Sore, Francisca, Anna Lesko, Karmen, Cosmin Seleși, Andrei Bănuță, Jorge, Alex Bogdan, Paul Ipate, Lucian Ghimiși, Drăcea, Alex Gavrilescu și Florin Răducioiu vor invita telespectatorii la dans, muzică și momente de comedie.

Pe parcursul orelor de distracție, vor urca pe scenă artiști cunoscuți, precum Andra, Theo Rose, Irina Rimes, Smiley, Alex Velea, Diana Matei, Vlăduța Lupău, Pindu și mulți alții. Nici vedetele PRO TV nu se vor lăsa mai prejos, iar Andreea Esca, Andi Moisescu, Amalia Enache, Mihai Dedu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu sunt doar câteva dintre persoanele care vor putea fi văzute în ipostaze unice în seara de 31 decembrie.

"Revenim și în acest an, la sfârșit de an, cu o seară ce nu trebuie ratată! Avem voie bună, energie, momente care nu ar trebui ratate și invitație pe care sunt sigur că abia îi așteptați! Ne vedem la PROTEVELION!", a spus Pavel Bartoș.

Raluka a adăugat:

"Chiar dacă mai avem puțin până la finalul lui 2023, vă spun sincer că sunt entuziasmată! Pe 31 decembrie, pentru al treilea an la rând, ne vom revedea în cea mai tare petrecere dintre ani. Ne-am distrat copios la filmări și abia aștept să vă aducem și vouă starea de bine, muzica, dansurile și momentele speciale. V-am pregătit multe surprize și sunt sigură că nu veți vrea să ratați niciun minut, așa că ne vedem la PROTEVELION!"

PROTEVELION 2024 va fi difuzat duminică, 31 decembrie, de la ora 20:00, la PRO TV. Show-ul va fi disponibil, în același timp, și pe VOYO.

Citește în continuare

Trending