Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Și Christina Perri s-a confruntat cu depresia, iar muzica a ajutat-o să treacă peste

Într-un interviu acordat publicației “The Mighty”, artista și compozitoarea Christina Perri a vorbit despre lupta ei cu depresia și gândurile suicidale. S-a confruntat cu aceste probleme încă din copilărie, iar muzica a ajutat-o să iasă din cele mai negre coșmaruri.

Perri a mai declarat că a avut primele gânduri suicidale la doar 8 ani, iar de-a lungul timpului s-a confruntat cu diferite probleme, de la anxietate, depresie și dependență, până la tulburări de alimentație. Totuși, încă de la acea vârstă fragedă, artista a găsit alinarea în muzică.

“Într-o perioadă dificilă a vieții mele, când mă luptam cu tulburările de alimentație, un prieten foarte bun mi-a dat să ascult piesa “I believe” (Blessed Union of Souls). A devenit cu imn al vindecării pentru mine. Melodia aceasta surprinde perfect momentul dificil și puterea de merge mai departe… sentimentul de probabil voi fi bine.

Dar muzica nu a fost de ajuns să o salveze pe Christina Perri de cele mai negre zile ale adolescenței ei. Terapia a ajutat-o să înțeleagă mai bine preconcepțiile despre sinucidere și depresie. Familia ei nu prea a înțeles niciodată prin ce trecea artista, însă ședințele de terapie au avut un impact foarte mare asupra sănătății ei mintale.

Lipsa înțelegerii din partea celor apropiați este o problemă comună pentru oamenii care suferă de aceste probleme: mai multe informații despre depresie și anxietate abia ies la iveală în ultima vreme. Din ce în ce mai multe celebrități recunosc că au avut probleme de acest fel, fiind tras un semnal de alarmă după tragica moarte a lui Chester Bennington.

Perri a recunoscut că muzica a ajutat-o mai mult decât medicamentele: “Când am descoperit că pot scrie versuri și pot face muzică, m-am simțit mai bine decât atunci când am luat orice fel de pastilă. M-am simțit mai bine ca niciodată și mi-am dat seama că așa pot trece prin viață.”

Artista, acum în vârstă de 30 de ani, este logodită și așteaptă un copil. A fost foarte sinceră cu familia ei despre probleme cu care s-a confruntat și cu care încă se confruntă. Christina Perri a recunoscut, pentru aceeași publicație, cât de greu i-a fost să se dechidă față de viitorul ei soț în legătură cu problemele prin care trecea.

Într-un mesaj adresat fanilor care se confruntă cu perioade similiare, artista le-a transmis: “Este temporar. Sentimentul de cădere liberă este întotdeauna temporar. Se va întâmpla ceva care să îți schimbe percepția, trebuie să îți spui întotdeauna că vei trece peste. Cred că asta îți salvează viața cu adevărat.”

Citește mai multe despre Christina Perri
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lindsey Stirling a interpretat piesa "The Arena" live, la Jimmy Kimmel - VIDEO

Lindsey Stirling, artista cunoscută și sub pseudonimul ”violonista hip-hop”, a fost invitată la Jimmy Kimmel pentru a interpreta live câteva...

Închide