Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Rihanna oferă ajutor copiilor din Malawi

Pe lângă succesul internațional, Rihanna este implicată și în activități caritabile. Află mai multe despre fundația ei, Clara Lionel Foundation, și programul educațional din Africa în articolul de mai jos

Publicat

pe

Artista a creat organizația non-profit Clara Lionel Foundation, în 2002, numele fiind inspirat de bunicii ei. De atunci, Rihanna ajută copiii din întreaga lume prin programe educaționale ce au ca scop eradicarea sărăciei în întreaga lume.

În cadrul programului din Malawi sunt oferite biciclete copiilor pentru a merge la școală în siguranță. Rihanna a declarat recent: „Sunt foarte fericită că, împreună cu Clara Lionel Foundation, am reușit să dezvoltăm acest parteneriat cu serviciul de bike sharing ofo. Va ajuta foarte mulți tineri să primească o educație de calitate, iar copiii din Malawi vor reuși să ajungă la școală în siguranță, fără a mai merge zeci de kilometri pe jos, singuri.”

Dao Wei, fondator și CEO ofo, a susținut următoarele: „Suntem de-a dreptul încântați să colaborăm cu Rihanna și Clara Lionel Foundation pentru a demara această inițiativă; dorim să îmbunătățim accesul la educație pentru elevii ce trăiesc în țări sărace. Ne dorim să oferim programe de bike-sharing în toate colțurile lumii, unde sunt probleme de acest fel.”

Rihanna a vizitat Africa la începutul acestui an pentru a identifica metodele prin care poate colabora cu profesorii, studenții și guvernul spre a crea un sistem de învățământ mai bun pentru viitorul țării.

Trending