Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Regizorul videoclipului “Thriller” lansează o variantă 3D a acestuia

Varianta 3D a videoclipului “Thriller”, a lui Michael Jackson, va avea premiera luna aceasta la Festivalul de Film din Veneția. Vă invităm să citiți mai multe detalii în articolul de mai jos.

Legendarul scurtmetraj al Regelui muzicii pop, care a fost lansat în 1983, a fost transformat într-un video 3D de către regizorul John Landis, care l-a scris împreună cu Michael Jackson.

Landis a declarat pentru Billboard: “Toate copiile Thriller care sunt disponibile la acest moment sunt păcăleli și asta mă înnebunește. Am încercat să fac rost de negative de multe ori, mai ales că acum tehnologia digitală este nemaipomenită și filmele pot fi restaurate cu ușurință. Eu și Michael ne-am dorit întotdeauna ca oamenii să vadă "Thriller" într-o sală de cinema.

Dar nu putem spune că doar am restaurant "Thriller". L-am îmbunătățit… ca în scena din "Vrăjitorul din Oz" când Dorothy și ceilalți sunt transformați în Orașul de Smarald.”

Regizorul a refuzat să dea mai multe detalii despre modul în care tehnologia 3D va fi utilizată în filmul de 14 minute, însă a zis că va folosi “avantajele 3D într-un mod foarte eficient”.

John Branca, avocatul artistului. a adăugat că Michael urma să folosească elemente 3D în turneul “This Is It”, deci i-ar fi plăcut la nebunie varianta 3D a videoclipului.

“Thriller” este considerat unul dintre cele mai bune videoclipuri făcute vreodată și rămâne singurul care a fost adăugat în Registrul Național (American) de Film de către Biblioteca Congresului Statelor Unite ale Americii.

Festivalul de Film din Veneția va avea loc între 30 august și 9 septembrie.

Citește mai multe despre Michael Jackson
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ozzy Osbourne, contrariat de cei care susțin că rock-ul e mort: "Încă sunt în viață"

Ozzy Osbourne nu crede că rock-ul poate fi mort, atâta timp cât pasiunea sa pentru acest gen muzical încă este...

Închide