BTLIVE - Concert Implant pentru refuz
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
INFO CONCERT:
Sting
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Interviu cu David GarrettDavid Garrett: "Îmi doresc să integrez în spectacol bucăți din viața mea"

Regizorul videoclipului “Thriller” lansează o variantă 3D a acestuia

Varianta 3D a videoclipului “Thriller”, a lui Michael Jackson, va avea premiera luna aceasta la Festivalul de Film din Veneția. Vă invităm să citiți mai multe detalii în articolul de mai jos.

Legendarul scurtmetraj al Regelui muzicii pop, care a fost lansat în 1983, a fost transformat într-un video 3D de către regizorul John Landis, care l-a scris împreună cu Michael Jackson.

Landis a declarat pentru Billboard: “Toate copiile Thriller care sunt disponibile la acest moment sunt păcăleli și asta mă înnebunește. Am încercat să fac rost de negative de multe ori, mai ales că acum tehnologia digitală este nemaipomenită și filmele pot fi restaurate cu ușurință. Eu și Michael ne-am dorit întotdeauna ca oamenii să vadă "Thriller" într-o sală de cinema.

Dar nu putem spune că doar am restaurant "Thriller". L-am îmbunătățit… ca în scena din "Vrăjitorul din Oz" când Dorothy și ceilalți sunt transformați în Orașul de Smarald.”

Regizorul a refuzat să dea mai multe detalii despre modul în care tehnologia 3D va fi utilizată în filmul de 14 minute, însă a zis că va folosi “avantajele 3D într-un mod foarte eficient”.

John Branca, avocatul artistului. a adăugat că Michael urma să folosească elemente 3D în turneul “This Is It”, deci i-ar fi plăcut la nebunie varianta 3D a videoclipului.

“Thriller” este considerat unul dintre cele mai bune videoclipuri făcute vreodată și rămâne singurul care a fost adăugat în Registrul Național (American) de Film de către Biblioteca Congresului Statelor Unite ale Americii.

Festivalul de Film din Veneția va avea loc între 30 august și 9 septembrie.

Citește mai multe despre Michael Jackson
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne, contrariat de cei care susțin că rock-ul e mort: "Încă sunt în viață"

Ozzy Osbourne nu crede că rock-ul poate fi mort, atâta timp cât pasiunea sa pentru acest gen muzical încă este...

Închide