Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Rag'n'Bone Man a interpretat piesa "Skin" live, la James Corden - VIDEO

Rag'n'Bone Man, pe numele real Rory Graham, a fost invitat la James Corden pentru a interpreta live unul dintre single-urile lansate recent. Acompaniat doar de pian, artistul de muzică soul a cântat piesa "Skin", impresionând audiența cu vocea sa.

Publicat

pe

Rag'n'Bone Man
Rag'n'Bone Man

Cu peste 330 de milioane de vizualizări pe Youtube, primul single al lui Rag'n'Bone Man, ”Human”, a atins prima poziție în clasamentele a 20 de țări europene. Evoluția sa a decurs apoi treptat. În decembrie 2016, Rory Graham a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, ce l-a propulsat printre cei mai doriți artiști ai anului 2017 la nivel internațional.

În prezent, Rag'n'Bone Man promovează albumul său de debut, ce poartă numele primului hit, ”Human”. Discul lansat în februarie 2017 a debutat pe primul loc în topul albumelor din UK, Belgia și Franța.

Pentru live-ul din emisiunea lui James Corden, Rag'n'Bone Man a hotărât să interpreteze piesa "Skin". Melodia se regăsește pe albumul ”Human” și a fost compusă de artist împreună cu Jonny Coffer, Jamie Scott, Mike Needle și Dan Bryer.

VIDEO: Rag'n'Bone Man - "Skin" live, la James Corden

Rag’n’Bone Man va concerta anul acesta pentru prima oară în România, cu prilejul primei ediții a festivalului AWAKE. Alături de Rag’n’Bone Man, headliner la AWAKE este Tom Odell, artistul care a reușit să cucerească publicul la doar 22 de ani, odată cu lansarea hitului ”Another Love”.

Festivalul AWAKE își începe povestea în weekendul 1 – 3 septembrie 2017,  pe domeniul Teleki din Gornești, Mureș. AWAKE își propune trei zile în care participanții se vor putea bucura de concerte și party-uri, vor putea petrece până în zori alături de prieteni vechi și noi, își vor putea exprima liber creativitatea sau vor putea lenevi fără remușcări la umbra copacilor.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 1 septembrie 2017

AWAKE Festival

Loc
Domeniul Teleki

Trending