Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Ascultă noul EP Avicii, material ce include colaborări cu Rita Ora și AlunaGeorge - AUDIO

Deși mulți credeau că Avicii a renunțat la muzică, DJ-ul a surprins astăzi publicul lansând un nou EP. Materialul conține 6 piese, inclusiv două colaborări interesante, cu Rita Ora, respectiv AlunaGeorge.
Avicii

Avicii

Anul trecut, Avicii anunța prin intermediul unei scrisori deschise că plănuiește să ia o pauză de la muzică pe termen nelimitat. Mulți au interpretat atunci acest mesaj ca fiind o scrisoare de adio, presa titrând că DJ-ul suedez a renunțat la muzică.

În acea scrisoare, însă, Avicii menționa că va continua să țină legătura cu fanii săi prin intermediul muzicii.

”Nu mă voi desprinde niciodată de muzică - voi continua să le vorbesc fanilor mei prin intermediul ei.”

Cu acest mesaj, extras din așa-zisa ”scrisoare de adio”, Avicii a revenit pe piață cu un nou EP. Materialul conține 6 piese și este disponibil de astăzi (11 august) pe Spotify, iTunes, Apple Music, Tidal, Google Play și Deezer. Albumul poate fi ascultat și pe canalul oficial de YouTube al DJ-ului.

Tracklist Avīci (01) - Avicii:

  1. ”Friend of Mine” (feat. Vargas & Lagola)
  2. ”Lonely Together”(feat. Rita Ora)
  3. ”You Be Love” (feat. Billy Raffoul)
  4. ”Without You” (feat. Sandro Cavazza)
  5. ”What Would I Change It To” (feat. AlunaGeorge)
  6. ”So Much Better” (Avicii Remix)

AUDIO: EP Avīci (01) - Avicii:

AUDIO: Avicii - "Without You" ft. Sandro Cavazza

AUDIO: Avicii - "You Be Love" ft. Billy Raffoul

AUDIO: Avicii - "Lonely Together" ft. Rita Ora

AUDIO: Avicii - "What Would I Change It To" ft. AlunaGeorge

AUDIO: Avicii - "Friend Of Mine" ft. Vargas & Lagola

AUDIO: Avicii & Sandro Cavazza – ”So Much Better”

Avicii a început să realizeze remixuri și să producă piese la vârsta de 18 ani, în propriul dormitor. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succescul internațional la doar 22 de ani, când single-ul “Levels” (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile “Wake Me Up!“, “Hey Brother” și “Addicted to You“.

Avicii a concertat prima oară în România în 2015, în cadrul Untold Festival.

Citește mai multe despre AlunaGeorgeAviciiRita Ora
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
La Familia, reuniți la Untold Festival

La Familia a urcat pe scena de la Untold Festival pentru prima dată de când trupa s-a reunit. Vă invităm...

Închide