Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ascultă noul EP Avicii, material ce include colaborări cu Rita Ora și AlunaGeorge - AUDIO

Deși mulți credeau că Avicii a renunțat la muzică, DJ-ul a surprins astăzi publicul lansând un nou EP. Materialul conține 6 piese, inclusiv două colaborări interesante, cu Rita Ora, respectiv AlunaGeorge.

Publicat

pe

Avicii
Avicii

Anul trecut, Avicii anunța prin intermediul unei scrisori deschise că plănuiește să ia o pauză de la muzică pe termen nelimitat. Mulți au interpretat atunci acest mesaj ca fiind o scrisoare de adio, presa titrând că DJ-ul suedez a renunțat la muzică.

În acea scrisoare, însă, Avicii menționa că va continua să țină legătura cu fanii săi prin intermediul muzicii.

”Nu mă voi desprinde niciodată de muzică - voi continua să le vorbesc fanilor mei prin intermediul ei.”

Cu acest mesaj, extras din așa-zisa ”scrisoare de adio”, Avicii a revenit pe piață cu un nou EP. Materialul conține 6 piese și este disponibil de astăzi (11 august) pe Spotify, iTunes, Apple Music, Tidal, Google Play și Deezer. Albumul poate fi ascultat și pe canalul oficial de YouTube al DJ-ului.

Tracklist Avīci (01) - Avicii:

  1. ”Friend of Mine” (feat. Vargas & Lagola)
  2. ”Lonely Together”(feat. Rita Ora)
  3. ”You Be Love” (feat. Billy Raffoul)
  4. ”Without You” (feat. Sandro Cavazza)
  5. ”What Would I Change It To” (feat. AlunaGeorge)
  6. ”So Much Better” (Avicii Remix)

AUDIO: EP Avīci (01) - Avicii:

AUDIO: Avicii - "Without You" ft. Sandro Cavazza

AUDIO: Avicii - "You Be Love" ft. Billy Raffoul

AUDIO: Avicii - "Lonely Together" ft. Rita Ora

AUDIO: Avicii - "What Would I Change It To" ft. AlunaGeorge

AUDIO: Avicii - "Friend Of Mine" ft. Vargas & Lagola

AUDIO: Avicii & Sandro Cavazza – ”So Much Better”

Avicii a început să realizeze remixuri și să producă piese la vârsta de 18 ani, în propriul dormitor. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succescul internațional la doar 22 de ani, când single-ul “Levels” (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile “Wake Me Up!“, “Hey Brother” și “Addicted to You“.

Avicii a concertat prima oară în România în 2015, în cadrul Untold Festival.

PUBLICITATE
2 comentarii

Muzică și film

Un nou documentar despre Avicii va analiza "dintr-o perspectivă onestă" viața și cariera producătorului suedez

Avicii, cel mai mare artist al Suediei din ultima decadă, va fi readus în atenția publicului prin intermediul unui nou documentar. Evoluția sa, dar și tragica lui moarte, vor fi analizate și puse într-o nouă perspectivă de regizorul suedez Henrik Burman. Filmul va include interviuri și imagini cu regretatul producător, ce nu au mai fost prezentate publicului până acum.

Publicat

pe

Avicii (Tim Bergling) în 2017
Avicii (Tim Bergling) în 2017 │ FOTO: www.avicii.com

La aproape 3 ani și jumătate de la moartea lui Avicii, o nouă echipă de producție anunță realizarea unui documentar despre viața și cariera sa. Produs de regizorul suedez Björn Tjärnberg și Candamo Film în colaborare cu Swedish National Television, documentarul este filmat de Henrik Burman, care a regizat și documentarul "Yung Lean: In My Head" (2020).

Regizorul Henrik Burman: "Vreau ca acesta să fie un film care să surprindă publicul"

Filmul își propune să ofere o viziune amplă asupra "muzicii și artistului care au definit o eră și care au schimbat lumea muzicii pentru totdeauna". Va fi relatată "o poveste epică, intimă și foarte personală despre succesul său de neimaginat și dificultatea de a ține piept presiunii".

"Obiectivul meu e să ofer o perspectivă nouă, onestă asupra artistului Avicii și a vieții lui Tim. Vreau ca acesta să fie un film care să surprindă publicul și să schimbe imaginea publică a celui mai mare star internațional al Suediei, și făcând asta, să aducă lumină asupra a ceea ce muzica lui a însemnat pentru atât de mulți oameni", a declarat Henrik Burman.

Noul documentar este programat să apară în 2023. Acesta va include interviuri cu membrii familiei lui Tim Bergling, prietenii săi, dar și cu o parte dintre colegi. De asemenea, noi detalii vor fi puse în lumină prin intermediul unor imagini și interviuri cu Avicii care nu au mai fost publicate până acum.

Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a murit pe 20 aprilie 2018. La acea vreme, familia sa dezvăluia faptul că DJ-ul era încărcat de stres, îndoieli și neliniști înainte de a muri.

Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți, precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succesul internațional la doar 22 de ani, când single-ul "Levels" (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile "Wake Me Up!", "Hey Brother" și "Addicted to You". Artistul a concertat la noi în țară în 2015, în cadrul Untold Festival.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending