Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Metallica la Carpool Karaoke, într-o discuție atipică despre poze nud și piese Disney - VIDEO

Metallica a acceptat invitația de a participa la Carpool Karaoke, în ciuda contextului mai puțin obișnuit. Vetaranii discută cu actorul de comedie Billy Eichner despre iaurt, piese Disney și poze nud.
Metallica la Carpool Karaoke

Metallica la Carpool Karaoke

Deși emisiunile de divertisment nu sunt chiar în zona de confort a trupei Metallica, veteranii au dat curs invitației la Carpool Karaoke. James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo au fost intervievați de actorul de comedie Billy Eichner, cunoscut pentru rolul lui Craig Middlebrooks din serialul ”Parks and Recreation”. Eichner l-a înlocuit în acest episod pe James Corden, gazda inițială a show-ului, formatul emisiunii fiind și el diferit, în urma achiziționării licenței de difuzare de către Apple Music.

Spre deosebire de show-ul original, în care prezentatorul se afla la volanul mașinii, în noul episod, James Hetfield este șoferul. Nici discuția nu mai decurge în mod natural, Eichner încercând să-i pună în dificultate pe membrii trupei Metallica, pentru a obține răspunsuri cât mai interesante și mai puțin previzibile.

Cu prilejul acestui episod este inaugurat și jocul ”Metal Have I Ever”, varianta rock a popularului ”Never Have I Ever”. Cei patru sunt întrebați în cadrul jocului dacă au trimis vreodată poze nud, fiind provocați apoi să cânte o piesă Disney. Episodul complet poate fi urmărit pe Apple Music.

VIDEO: Metallica la Carpool Karaoke

Metallica se află în prezent într-un turneu de promovare a celui mai recent album, "Hardwired…To Self-Destruct". Formația are show-uri programate până în mai 2018, multe dintre concerte fiind sold out.

Discul "Hardwired…To Self-Destruct" a obținut poziția fruntașă în Billboard 200 pentru vânzări ce s-au ridicat la 291.000 de copii într-o singură săptămână. Totalul include și streaming-urile, fără acestea formația vânzând 282.000 de albume fizice.

În 2008, când a fost lansat ”Death Magnetic”, Metallica reușea să vândă 500.000 de albume în doar 3 zile. Discul debuta, de asemenea, pe primul loc în topul Billboard, la fel ca și anterioarele 4 albume: ”St. Anger” (2003), ”Reload” (1997), ”Load” (1996) și ”Metallica” - The Black Album (1991).

Citește mai multe despre James HetfieldMetallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
30 Seconds to Mars anunţă un nou single, "Walk on Water"; Primim şi un teaser video

Au trecut 4 ani de când 30 Seconds to Mars nu au mai lansat un album nou, dar trupa lui...

Închide