Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Urmărește live-urile de la MTV VMA 2017 - VIDEO

Gala MTV VMA 2017 a oferit artiștilor ocazia perfectă de a-și etala aptitudinile de interpreți, dar și capacitatea de a pune în scenă un show captivant. Pink a reamintit publicului ce a făcut în muzică în ultimii 15 ani, într-un medley apreciat de cei prezenți. Lorde a prezentat publicului o coregrafie, Thirty Seconds to Mars a cântat noul single "Walk On Water", iar Katy Perry, gazda acestei gale, a interpretat alături de Nicki Minaj piesa "Swish Swish".

Publicat

pe

Katy Perry, gazda MTV VMA 2017
Katy Perry, gazda MTV VMA 2017

După o serie de ediții cu diverse momente scandaloase (legate de Britney Spears, Miley Cyrus), gala MTV VMA din 27 august a planat în zona normalității. Gazda show-ului a fost Katy Perry, care a pozat într-un astronaut surprins de lipsa schimbărilor din ultimii ani. Artista a vorbit în discursul de deschiderea a galei despre problemele sociale cu care ne confruntăm de ceva timp și care încă nu și-au găsit rezolvarea, indicând că atenția publicului este îndreptată spre alte lucruri, cum ar fi ultimele trenduri în modă.

Katy Perry a interpretat și ultimul ei single, "Swish Swish", o piesă despre care s-a scris în presă că ar face referire la Taylor Swift.

În cadrul galei au susținut live-uri și Thirty Seconds to Mars, Ed Sheeran (câștigătorul premiului ”Artistul Anului”), Kendrick Lamar (artistul cu cele mai multe trofee MTV VMA 2017), Demi Lovato și Rod Stewart.

Afectată de o răceală acută, Lorde a hotărât să nu cânte, și să facă, în schimb, o coregrafie pentru o piesă nouă, intitulată "Homemade Dynamite". Artista s-a scuzat, ulterior, pe Twitter, explicând că i-ar fi fost imposibil să cânte live.

Cel mai amplu show a fost pus în scenă de Pink, artista fiind premiată cu Michael Jackson MTV Video Vanguard. În cadrul live-ului său au fost interpretate fragmente din piesele "Get The Party Started", "Raise Your Glass", "So What", "Just Give Me a Reason", "Perfect", "What About Us", "Don't Let Me Get Me" și "Blow Me (One Last Kiss)".

Live-uri MTV VMA 2017:

VIDEO: Pink - Medley

VIDEO: Lorde - "Homemade Dynamite"

VIDEO: Thirty Seconds to Mars - "Walk On Water"

VIDEO: Kendrick Lamar - "DNA" & "Humble" Medley

VIDEO: Miley Cyrus - "Younger Now"

VIDEO: Ed Sheeran & Lil Uzi - "Shape of You" & "XO Tour Llif3" Medley

VIDEO: Katy Perry & Nicki Minaj - "Swish Swish"

VIDEO: Fifth Harmony ft. Gucci Mane - "Down" & "Angel" Medley

VIDEO: Bebe Rexha - "The Way I Are"

VIDEO: Julia Michaels - ”Issues”

VIDEO: Demi Lovato - "Sorry Not Sorry"

VIDEO: DNCE ft. Rod Stewart - "Do Ya Think I'm Sexy"

VIDEO: Shawn Mendes - "There’s Nothing Holdin' Me Back"

Trending