Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Urmărește live-urile de la MTV VMA 2017 - VIDEO

Gala MTV VMA 2017 a oferit artiștilor ocazia perfectă de a-și etala aptitudinile de interpreți, dar și capacitatea de a pune în scenă un show captivant. Pink a reamintit publicului ce a făcut în muzică în ultimii 15 ani, într-un medley apreciat de cei prezenți. Lorde a prezentat publicului o coregrafie, Thirty Seconds to Mars a cântat noul single "Walk On Water", iar Katy Perry, gazda acestei gale, a interpretat alături de Nicki Minaj piesa "Swish Swish".
Katy Perry, gazda MTV VMA 2017

Katy Perry, gazda MTV VMA 2017

După o serie de ediții cu diverse momente scandaloase (legate de Britney Spears, Miley Cyrus), gala MTV VMA din 27 august a planat în zona normalității. Gazda show-ului a fost Katy Perry, care a pozat într-un astronaut surprins de lipsa schimbărilor din ultimii ani. Artista a vorbit în discursul de deschiderea a galei despre problemele sociale cu care ne confruntăm de ceva timp și care încă nu și-au găsit rezolvarea, indicând că atenția publicului este îndreptată spre alte lucruri, cum ar fi ultimele trenduri în modă.

Katy Perry a interpretat și ultimul ei single, "Swish Swish", o piesă despre care s-a scris în presă că ar face referire la Taylor Swift.

În cadrul galei au susținut live-uri și Thirty Seconds to Mars, Ed Sheeran (câștigătorul premiului ”Artistul Anului”), Kendrick Lamar (artistul cu cele mai multe trofee MTV VMA 2017), Demi Lovato și Rod Stewart.

Afectată de o răceală acută, Lorde a hotărât să nu cânte, și să facă, în schimb, o coregrafie pentru o piesă nouă, intitulată "Homemade Dynamite". Artista s-a scuzat, ulterior, pe Twitter, explicând că i-ar fi fost imposibil să cânte live.

Cel mai amplu show a fost pus în scenă de Pink, artista fiind premiată cu Michael Jackson MTV Video Vanguard. În cadrul live-ului său au fost interpretate fragmente din piesele "Get The Party Started", "Raise Your Glass", "So What", "Just Give Me a Reason", "Perfect", "What About Us", "Don't Let Me Get Me" și "Blow Me (One Last Kiss)".

Live-uri MTV VMA 2017:

VIDEO: Pink - Medley

VIDEO: Lorde - "Homemade Dynamite"

VIDEO: Thirty Seconds to Mars - "Walk On Water"

VIDEO: Kendrick Lamar - "DNA" & "Humble" Medley

VIDEO: Miley Cyrus - "Younger Now"

VIDEO: Ed Sheeran & Lil Uzi - "Shape of You" & "XO Tour Llif3" Medley

VIDEO: Katy Perry & Nicki Minaj - "Swish Swish"

VIDEO: Fifth Harmony ft. Gucci Mane - "Down" & "Angel" Medley

VIDEO: Bebe Rexha - "The Way I Are"

VIDEO: Julia Michaels - ”Issues”

VIDEO: Demi Lovato - "Sorry Not Sorry"

VIDEO: DNCE ft. Rod Stewart - "Do Ya Think I'm Sexy"

VIDEO: Shawn Mendes - "There’s Nothing Holdin' Me Back"

Citește mai multe despre Katy PerryKendrick LamarLordePinkThirty Seconds to Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jared Leto i-a adus un omagiu lui Chester Bennington la MTV VMA 2017

În cadrul premiilor MTV Video Music Awards, Jared Leto a ținut un discus emoționant despre tragica moarte a lui Chester...

Închide