Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Lindsey Stirling a interpretat piesa "The Arena" live, la Jimmy Kimmel - VIDEO

Lindsey Stirling, artista cunoscută și sub pseudonimul ”violonista hip-hop”, a fost invitată la Jimmy Kimmel pentru a interpreta live câteva dintre noile sale single-uri. În setlistul serii a fost inclusă și piesa "The Arena", o melodie ce pornește, ca inspirație, de la un fragment extras dintr-un discurs al președintelui Theodore Roosevelt.

Publicat

pe

Lindsey Stirling - "The Arena", live la Jimmy Kimmel
Lindsey Stirling - "The Arena", live la Jimmy Kimmel

The Arena” este o piesă care impresionează nu doar prin interpretare, ci și prin mesaj. Atunci când a compus această melodie, Lindsey Stirling a avut ca inspirație un citat dintr-un discurs al celui de-al 26-lea președinte american, Theodore Roosevelt.

”It is not the critic who counts; not the man who points out how the strong man stumbles, or where the doer of deeds could have done them better. The credit belongs to the man who is actually in the arena” - Theodore Roosevelt

În traducere:

”Nu este criticul cel care contează, ori cel care arată cum s-a împiedicat omul puternic, ori cum ar putea să fie mai eficient cel care face lucruri. Meritul este al celui care este în arenă” - Theodore Roosevelt

Piesa ”The Arena” se regăsește pe albumul “Brave Enough“, lansat anul trecut, în luna august.

VIDEO: Lindsey Stirling - "The Arena", live la Jimmy Kimmel

Lindsey Stirling este prima artistă care a îmbinat sunetul viorii cu dubstepul și dansul modern. Atracția sa pentru muzica clasică a apărut la o vârstă extrem de fragedă, Lindsey începând să ia lecții de vioară încă de la 5 ani, după rugăminți insistente adresate părinților ei. La vârsta de 16 ani a format împreună cu 4 prietene o trupă rock ce se numea Stomp on Melvin. O piesă compusă în cadrul acestei formații a ajutat-o să câștige finala competiției America’s Junior Miss, scopul participării fiind de a strânge bani pentru cariera sa în muzică.

A devenit cunoscută publicului larg în urma participării la emisiunea-concurs America’s Got Talent. Deși nu a câștigat, pseudonimul de ”violonista hip-hop” a rămas impregnat în memoria publicului, clipurile postate apoi de artistă pe canalul de YouTube făcând milioane de vizualizări în timp record.

Lindsey se ocupă de întregul scenariu al videoclipurilor sale, de la compunerea pieselor până la decor și coregrafie. Dansul contemporan vine în completarea unui artist ce pare să-și fi găsit drumul în industria muzicală fără a depune un efort suplimentar celui de a se cunoaște pe sine.

Trending