Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Lady Gaga lucrează la cel de-al 6-lea album

Cu un album lansat anul trecut, Lady Gaga plănuiește deja lansarea următorului material. Artista a declarat că are câteva idei, însă va avea nevoie de timp și ceva muncă la studio pentru a le materializa.
Lady Gaga

Lady Gaga

După succesul albumului ”Joanne”, plasat anul trecut pe prima poziție în topurile din SUA, Argentina, Brazilia, Japonia, Mexic și Coreea, Lady Gaga își îndreaptă deja atenția spre următorul ei disc. Artista a mărturisit că are deja câteva idei cu privire la direcția celui de-al 6-lea album.

”Am multe idei și multe lucruri pe care vreau să le creez, veți vedea în curând. Am nevoie de puțin timp să le dau o formă”, a detaliat Lady Gaga pentru Entertainment Weekly.

În prezent, Lady Gaga are o agendă destul de încărcată. Pe 1 august, artista a început turneul de promovare a albumului ”Joanne”,  având show-uri programate până pe 18 decembrie 2017. Cu toate acestea, Gaga crede că nu este exclus ca publicul care va asista la concertele sale să asculte piese noi.

”E posibil ca, din când în când, să cânt în concerte câte o piesă nouă.”

Gaga a vorbit în cadrul interviului și despre importanța relației cu fanii săi.

”Pe măsură ce anii au trecut, ne-am maturizat cu toții și ne-am schimbat, dar valorile noastre au rămas aceleași. Asta ne menține puternici. Indiferent ce să întâmplă în viețile noastre, în lume, întotdeauna vom avea lucruri în comun și anumite valori de care ne pasă. Turneul "Joanne" a fost foarte emoționant din mai multe motive,  dar în special datorită faptului că m-am reîntâlnit cu fanii mei și am simțit iubirea lor în fiecare seară. Mă rog ca ea să crească tot mai mult.”

Albumul ”Joanne”, promovat în cadrul acestui turneu, a fost lansat în octombrie 2016. Discul conține 14 melodii, inclusiv o colaborare interesantă cu Florence Welch, solista trupei Florence and The Machine. Pe partea de producție a albumului, Lady Gaga a colaborat cu reputatul Mark Ronson, care a lucrat și cu Amy Winehouse și Bruno Mars.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Johann Strauss Ensemble și Russell McGregor readuc "Best of Vienna" în România și în 2017

În luna decembrie, muzica clasică vieneză va răsuna încă o dată plină de farmec. Maestrul viorii Russell McGregor și orchestra...

Închide