Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

"La tine" a devenit cel mai vizionat clip al lui What's Up

În acest an, What's Up a reușit să se autodepaseasca. Cel mai recent single al său, "La tine”, este cel mai vizionat videoclip din 2017 de pe pagina de YouTube a casei de discuri Cat Music.
What's UP Ruby La Tine videoclip

What's UP Ruby La Tine videoclip (foto: PR)

Videoclipul „La tine” a adunat, în mai puțin de 4 luni de la lansare, 28 de milioane de vizualizări, depașind cu 8 milioane recordul anterior al artistului: clipul „Taxi”.

„Pur și simplu nu pot renunța la iubire. Poveștile de dragoste sunt sursa inspirației mele. Sunt cel mai fericit de ce a ieșit. Datorită celor care îmi ascultă muzica, «La tine» a depășit 28 de milioane de vizualizări pe YouTube”, a spus What’s Up.

Deoarece a înregistrat un asemenea succes, artistul a lansat și varianta în limba spaniola a piesei „La tine”, care este interpretată alături de Ruby și se numește „A ti”. Videoclipul a fost filmat în frumoasa Barcelona, de către Ionuț Trandafir (Trandafilm) și produs de Radu Șelaru (LucasArtFilms).

Piesa este compusă de What’s UP, Șerban Cazan, Nadgy Lucian și Alin Dumitru, și este produsă în studioul HaHaHa Production.

Deși inițial, Ruby a zis că îi însoțește în Barcelona pentru că își dorea foarte mult o vacanță, fără să fie în plan apariția ei în videoclip, aceasta a ajuns protagonista piesei La tine, iar în cadrul variantei în spaniolă, artista cântă alături de What Up. Cei doi sunt buni prieteni și s-au înțeles întotdeauna foarte bine din punct de vedere muzical - în urmă cu doi ani, aceștia au lansat piesa Nu pune la suflet, care a adunat zeci de milioane de vizualizări pe Youtube.

 

 

Citește mai multe despre What's UP
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la What's Up

Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Uite cum a fost la filmările videoclipului “Du-mă Spre Noi” - Raluka

În urmă cu două luni, Raluka și-a surprins fanii cu noua ei piesă, “Du-mă Spre Noi”, care marchează o nouă...

Închide