Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

"La tine" a devenit cel mai vizionat clip al lui What's Up

În acest an, What's Up a reușit să se autodepaseasca. Cel mai recent single al său, "La tine”, este cel mai vizionat videoclip din 2017 de pe pagina de YouTube a casei de discuri Cat Music.

Publicat

pe

What's UP Ruby La Tine videoclip
What's UP Ruby La Tine videoclip │ FOTO: PR

Videoclipul „La tine” a adunat, în mai puțin de 4 luni de la lansare, 28 de milioane de vizualizări, depașind cu 8 milioane recordul anterior al artistului: clipul „Taxi”.

„Pur și simplu nu pot renunța la iubire. Poveștile de dragoste sunt sursa inspirației mele. Sunt cel mai fericit de ce a ieșit. Datorită celor care îmi ascultă muzica, «La tine» a depășit 28 de milioane de vizualizări pe YouTube”, a spus What’s Up.

Deoarece a înregistrat un asemenea succes, artistul a lansat și varianta în limba spaniola a piesei „La tine”, care este interpretată alături de Ruby și se numește „A ti”. Videoclipul a fost filmat în frumoasa Barcelona, de către Ionuț Trandafir (Trandafilm) și produs de Radu Șelaru (LucasArtFilms).

Piesa este compusă de What’s UP, Șerban Cazan, Nadgy Lucian și Alin Dumitru, și este produsă în studioul HaHaHa Production.

Deși inițial, Ruby a zis că îi însoțește în Barcelona pentru că își dorea foarte mult o vacanță, fără să fie în plan apariția ei în videoclip, aceasta a ajuns protagonista piesei La tine, iar în cadrul variantei în spaniolă, artista cântă alături de What Up. Cei doi sunt buni prieteni și s-au înțeles întotdeauna foarte bine din punct de vedere muzical - în urmă cu doi ani, aceștia au lansat piesa Nu pune la suflet, care a adunat zeci de milioane de vizualizări pe Youtube.

 

 

Trending