Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

La Familia, reuniți la Untold Festival

La Familia a urcat pe scena de la Untold Festival pentru prima dată de când trupa s-a reunit. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de jos.

Publicat

pe

Hituri precum “Probleme de familie”, dar și piese de pe noul album au bucurat fanii veniți să îi vadă pe artiștii lor preferați la unul dintre cele mai mari evenimente din România, Best Major European Festival – Untold.

“Recunosc, am avut amândoi emoții înainte de a urca pe scena de la Untold. Dar când am văzut marea aia de oameni care strigă La Familia, sutele de telefoane aprinse atunci când am cântat ‘Probleme de familie’, pe cei din primul rând care știau toate versurile, uneori mai bine decât mine, steagurile tricolore ridicate în aer la ‘American Dream”, am răsuflat ușurat, m-am simțit ca acasă, deși eram la 500 de km de ea. Aș fi ipocrit să spun că La Familia a facut un show tare, mai degrabă spun că La Familia și toți cei care au simțit ca noi și au fost alături de noi în seara aia au făcut un show tare”, a spus Puya.

“A fost seara în care Balta Alba a fost pe scenă, adică noi și Macanache, iar Clujul a fost la înălțime. Deși era să îmi rup piciorul, am fost cel mai fericit și am căutat să fiu la înălțimea publicului”, a mai spus Sișu.

Pe lângă momentele unice trăite pe scenă, Puya a avut ocazia și să îl întâlnească personal pe unul dintre rapperii pe care îi admira, copil fiind: Jeru The Damaja.

“Unul dintre artiștii pe care îi pândeam când eram puști. Ca să îl văd la 2 noaptea la YO MTV RAPS cu mâna pe butonul rec de la telecomanda video-ului, este Jeru The Damaja, care a făcut warm up-ul înainte de intrarea noastră. Când a terminat, l-am oprit și i-am zis: ‘Salut! Te știu din anii ‘90 de la MTV RAPS, eu sunt puștiul ăla din cealaltă parte a televizorului’. A ras și mi-a strâns mâna”, a mai adăugat Puya.

La 11 ani de la lansarea ultimului album denumit „La Familia”, trupa bucureșteană de hip-hop revine cu noul album "Codul bunelor maniere".

„La Familia” s-a format ca trupă în 1996. Cei doi membri Dragoș „Puya” Gărdescu și Tudor Sișu, au avut o ascensiune rapidă, cucerind publicul din România prin atitudine și stilul lor original de a face muzică.

Albume ca „Nicăieri nu-i ca acasă”, „Bine ai venit în paradis” sau „Familiarizează-te” le-au adus aprecierea fanilor și criticilor de gen, „La Familia” devenind un punct de referință în hip-hop-ul românesc.

De curând, La Familia a lansat single-ul "Portret de politician" featuring Rashid, împreună cu videoclip oficial, piesă inclusă pe albumul "Codul bunelor maniere".

Trending