Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Kesha pleacă în primul turneu după mai bine de 4 ani

Kesha va pleca într-un turneu ce cuprinde 21 de concerte, în luna septembrie. Artista își promovează ultimul album. Află mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Kesha - Learn To Let Go
Kesha - Learn To Let Go

Acesta este primul ei turneu solo din 2013 și până acum; artista își promovează cel mai recent LP, „Rainbow”, ce urmează să apară pe 11 august.

Kesha va avea un show privat care va putea fi văzut live pe canalul ei de Youtube, urmat de prestații artistice la mai multe festivaluri și un concert în Las Vegas. Ulterior, aceasta va începe turneul „Rainbow Tour” cu un show în Birmingham, Alabama, în septembrie, urmat de alte concerte pe Coasta de Est a Americii, în Detroit și în Chicago. Artista va încheia seria de concerte pe 1 noiembrie, în Los Angeles.

„Noul meu album, Rainbow, este dedicat fanilor me și sunt nerabdătoare să îî invit să ma însoțească și să se simtă bine împreună cu mine în turneul Rainbow Tour. Nu aș fi reușit să ajung în acest punct al carierei mele fără ajutorul vostru, așa că haideți să sărbătorim împreună.” a declarat Kesha.

La fiecare două bilete cumpărate, fanii artistei vor primi noul album Rainbow.

Luna trecută, odată cu lansarea baladei pline de sensibilitate „Praying”, Kesha a anunțat că va urma și un album. Într-un interviu recent, artista a recunoscut cât de mult a ajutat-o procesul de creație în lupta împotriva depresiei: „Mă dădeam jos din pat, mă urcam în mașină și veneam direct la studio ca să scriu versuri.”

Pe lângă „Praying”, Kesha a lansat încă două melodii – „Woman”, care a ajuns pe locul 96 și „Learn to let go”, ce a urcat pe locul 40 în topul Billboard Hot 100 al acestei săptămâni

Trending