Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Kesha pleacă în primul turneu după mai bine de 4 ani

Kesha va pleca într-un turneu ce cuprinde 21 de concerte, în luna septembrie. Artista își promovează ultimul album. Află mai multe detalii în articolul de mai jos.
Kesha - Learn To Let Go

Kesha - Learn To Let Go

Acesta este primul ei turneu solo din 2013 și până acum; artista își promovează cel mai recent LP, „Rainbow”, ce urmează să apară pe 11 august.

Kesha va avea un show privat care va putea fi văzut live pe canalul ei de Youtube, urmat de prestații artistice la mai multe festivaluri și un concert în Las Vegas. Ulterior, aceasta va începe turneul „Rainbow Tour” cu un show în Birmingham, Alabama, în septembrie, urmat de alte concerte pe Coasta de Est a Americii, în Detroit și în Chicago. Artista va încheia seria de concerte pe 1 noiembrie, în Los Angeles.

„Noul meu album, Rainbow, este dedicat fanilor me și sunt nerabdătoare să îî invit să ma însoțească și să se simtă bine împreună cu mine în turneul Rainbow Tour. Nu aș fi reușit să ajung în acest punct al carierei mele fără ajutorul vostru, așa că haideți să sărbătorim împreună.” a declarat Kesha.

La fiecare două bilete cumpărate, fanii artistei vor primi noul album Rainbow.

Luna trecută, odată cu lansarea baladei pline de sensibilitate „Praying”, Kesha a anunțat că va urma și un album. Într-un interviu recent, artista a recunoscut cât de mult a ajutat-o procesul de creație în lupta împotriva depresiei: „Mă dădeam jos din pat, mă urcam în mașină și veneam direct la studio ca să scriu versuri.”

Pe lângă „Praying”, Kesha a lansat încă două melodii – „Woman”, care a ajuns pe locul 96 și „Learn to let go”, ce a urcat pe locul 40 în topul Billboard Hot 100 al acestei săptămâni

Citește mai multe despre Kesha
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bucium a lansat piesa "Voinicel înstelat" - AUDIO

Trupa Bucium a lansat o piesă nouă, intitulată “Voinicel înstelat”. Melodia a fost compusă de formație în urmă cu 18...

Închide