BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Kendrick Lamar este marele câştigător MTV Video Music Awards 2017

Seara de 27 august a premiilor MTV VMA 2017 s-a dovedit a fi plină de surprize pentru rapperul american Kendrick Lamar.

Artistul a dominat detaşat gala MTV Video Music Awards 2017 şi a câştigat un număr impresionant de premii pentru single-ul „Humble” – „Best Hip Hop Award” şi pentru videoclipul piesei – „Video of the Year”, „Best Cinematography”, „Best Direction”, „Best Art Direction”, „Best Visual Effect”.

Prestaţia lui Kendrick Lamar din cadrul galei VMA 2017 a avut la baza un moment şocant şi electrizant, motivând pe deplin premiile primite în cadrul MTV VMAs 2017. Flow-ul impecabil al rapperului şi mesajul puternic al single-ului au fost însoţite de elemente vizuale, lasere, samurai în flăcări şi cascadorii periculoase, ce au ţinut audienţă cu sufletul la gură. Momentul artistului nu a fost altceva decât o demonstraţie de forţă, talent şi energie, calităţi pe care Kendrick Lamar le are şi le exploateză.

"Humble", single-ul prin care Lamar a ajuns să domine gala MTV VMA 2017, este extras de pe cel de-al patrulea album de studio “DAMN.”, pe care mai găsim şi piese ca “DNA” sau “Loyality” (featuring Rihanna). Albumul a fost lansat pe 14 aprilie 2017, prin Interscorpe Records şi a debutat pe prima poziţie în topul US Billboard 200. De atunci, albumul lui Kendrick Lamar continuă să se bucure de un val imens de popularitate şi a câştigat numeroase discuri de platină.

Citește mai multe despre Kendrick Lamar
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește live-urile de la MTV VMA 2017 - VIDEO

Gala MTV VMA 2017 a oferit artiștilor ocazia perfectă de a-și etala aptitudinile de interpreți, dar și capacitatea de a...

Închide