Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Kendrick Lamar este marele câştigător MTV Video Music Awards 2017

Seara de 27 august a premiilor MTV VMA 2017 s-a dovedit a fi plină de surprize pentru rapperul american Kendrick Lamar.

Publicat

pe

Artistul a dominat detaşat gala MTV Video Music Awards 2017 şi a câştigat un număr impresionant de premii pentru single-ul „Humble” – „Best Hip Hop Award” şi pentru videoclipul piesei – „Video of the Year”, „Best Cinematography”, „Best Direction”, „Best Art Direction”, „Best Visual Effect”.

Prestaţia lui Kendrick Lamar din cadrul galei VMA 2017 a avut la baza un moment şocant şi electrizant, motivând pe deplin premiile primite în cadrul MTV VMAs 2017. Flow-ul impecabil al rapperului şi mesajul puternic al single-ului au fost însoţite de elemente vizuale, lasere, samurai în flăcări şi cascadorii periculoase, ce au ţinut audienţă cu sufletul la gură. Momentul artistului nu a fost altceva decât o demonstraţie de forţă, talent şi energie, calităţi pe care Kendrick Lamar le are şi le exploateză.

"Humble", single-ul prin care Lamar a ajuns să domine gala MTV VMA 2017, este extras de pe cel de-al patrulea album de studio “DAMN.”, pe care mai găsim şi piese ca “DNA” sau “Loyality” (featuring Rihanna). Albumul a fost lansat pe 14 aprilie 2017, prin Interscorpe Records şi a debutat pe prima poziţie în topul US Billboard 200. De atunci, albumul lui Kendrick Lamar continuă să se bucure de un val imens de popularitate şi a câştigat numeroase discuri de platină.

Trending