Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett

Jessie J a lansat piesa "Real Deal" - AUDIO

După o pauză de doi ani de la ultimul ei single, ”Flashlight”, Jessie J revine cu piesa "Real Deal". Melodia nu va fi inclusă pe viitorul album, deși artista lucrează de ceva timp la un nou material.
Jessie J

Jessie J

"Real Deal" este o piesă pe care Jessie J a înregistrat-o pentru o reclamă la M&Ms, de curând apărând pe YouTube și versiunea integrală a melodiei. Artista a confirmat într-un interviu acordat revistei Forbes că acest single nu se va regăsi pe viitorul ei album, dezvăluind, cu această ocazie, și câteva detalii despre discul în lucru.

"Încă compun, încă creez. Mai am multe de arătat. Dar atunci când se va întâmpla, cred că oamenii vor fi fericiți că nu le-am spus prematur ce va urma. Va fi, va fi, va fi...nu știu. Adevărul este că nu știu. Dar știu că e acolo, undeva, și știu că am mai spus asta recent."

Ca sound, Jessie J a comparat noul album cu primul ei material, "Who You Are".

"Sunt atât de implicată personal, încât am compus totul singură. Am avut un singur producător. A fost ca un fel de terapie, pentru mine, dar cu muzică pe fundal. Îl simt ca pe o amintire a primului album. Trebuie să știu că am luat decizia corectă și trebuie să am încredere în instinctul meu, și să-l urmez. Sunt zile în care simt o frustrare, pentru că îi înțeleg pe fanii mei. Știu că a trecut mult timp și că sunt alături de mine, dar sunt sigură că atunci când se va întâmpla, vor uita de această așteptare prelungită", s-a confesat Jessie J.

Până la apariția acestui nou album, vă invităm să ascultați piesa "Real Deal". Melodia poate fi achiziționată de pe Google Play, iTunes, Deezer, Apple Music, Tidal, Amazon și Spotify.

AUDIO: Jessie J - "Real Deal"

Citește mai multe despre Jessie J
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica la Carpool Karaoke
Metallica la Carpool Karaoke, într-o discuție atipică despre poze nud și piese Disney - VIDEO

Metallica a acceptat invitația de a participa la Carpool Karaoke, în ciuda contextului mai puțin obișnuit. Vetaranii discută cu actorul...

Închide