Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Jessie J a lansat piesa "Real Deal" - AUDIO

După o pauză de doi ani de la ultimul ei single, ”Flashlight”, Jessie J revine cu piesa "Real Deal". Melodia nu va fi inclusă pe viitorul album, deși artista lucrează de ceva timp la un nou material.
Jessie J

Jessie J

"Real Deal" este o piesă pe care Jessie J a înregistrat-o pentru o reclamă la M&Ms, de curând apărând pe YouTube și versiunea integrală a melodiei. Artista a confirmat într-un interviu acordat revistei Forbes că acest single nu se va regăsi pe viitorul ei album, dezvăluind, cu această ocazie, și câteva detalii despre discul în lucru.

"Încă compun, încă creez. Mai am multe de arătat. Dar atunci când se va întâmpla, cred că oamenii vor fi fericiți că nu le-am spus prematur ce va urma. Va fi, va fi, va fi...nu știu. Adevărul este că nu știu. Dar știu că e acolo, undeva, și știu că am mai spus asta recent."

Ca sound, Jessie J a comparat noul album cu primul ei material, "Who You Are".

"Sunt atât de implicată personal, încât am compus totul singură. Am avut un singur producător. A fost ca un fel de terapie, pentru mine, dar cu muzică pe fundal. Îl simt ca pe o amintire a primului album. Trebuie să știu că am luat decizia corectă și trebuie să am încredere în instinctul meu, și să-l urmez. Sunt zile în care simt o frustrare, pentru că îi înțeleg pe fanii mei. Știu că a trecut mult timp și că sunt alături de mine, dar sunt sigură că atunci când se va întâmpla, vor uita de această așteptare prelungită", s-a confesat Jessie J.

Până la apariția acestui nou album, vă invităm să ascultați piesa "Real Deal". Melodia poate fi achiziționată de pe Google Play, iTunes, Deezer, Apple Music, Tidal, Amazon și Spotify.

AUDIO: Jessie J - "Real Deal"

Citește mai multe despre Jessie J
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica la Carpool Karaoke, într-o discuție atipică despre poze nud și piese Disney - VIDEO

Metallica a acceptat invitația de a participa la Carpool Karaoke, în ciuda contextului mai puțin obișnuit. Vetaranii discută cu actorul...

Închide