Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Jared Leto i-a adus un omagiu lui Chester Bennington la MTV VMA 2017

În cadrul premiilor MTV Video Music Awards, Jared Leto a ținut un discus emoționant despre tragica moarte a lui Chester Bennington.

Publicat

pe

Solistul de la Thirty Seconds to Mars a vorbit despre zâmbetul sincer a lui Bennington, bunătatea acestuia și faptul că “își punea întotdeauna inima pe tavă”.

“Mă gândesc la soția lui și la cei șase copii minunați. De asemenea, am în minte imaginea familiei lui, a trupei, a celor care au fost cu adevărat frații săi. Și îmi aduc aminte cum suna vocea lui, delicată însă puternică în același timp. Acea voce va dăinui pentru totdeauna.” a spus Jared Leto.

Totodată, actorul și muzicianul Jared Leto a încheiat omagiul adus lui Chester Bennington cu o încurajare pentru toți cei care urmăresc VMA și suferă de depresie sau gânduri suicidale:

“Dacă este cineva acolo care se uită la ceremonia de decernare a premiilor din seara asta și care simte că nu mai este niciun fel de speranță, vă rog să mă ascultați: Nu sunteți singuri. Există întotdeauna o cale, o alternativă. Împărtășiți gândurile voastre, cereți ajutorul și nu renunțați!”

Jared Leto a vorbit și despre prietenia strânsă între Chester Bennington și Chris Cornell.
În încheierea momentului, spectatorii au putut urmări înregistrarea prestației live a trupei Linkin Park din cadrul MTV Video Music Awards 2010.

Trending