Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Jared Leto i-a adus un omagiu lui Chester Bennington la MTV VMA 2017

În cadrul premiilor MTV Video Music Awards, Jared Leto a ținut un discus emoționant despre tragica moarte a lui Chester Bennington.

Solistul de la Thirty Seconds to Mars a vorbit despre zâmbetul sincer a lui Bennington, bunătatea acestuia și faptul că “își punea întotdeauna inima pe tavă”.

“Mă gândesc la soția lui și la cei șase copii minunați. De asemenea, am în minte imaginea familiei lui, a trupei, a celor care au fost cu adevărat frații săi. Și îmi aduc aminte cum suna vocea lui, delicată însă puternică în același timp. Acea voce va dăinui pentru totdeauna.” a spus Jared Leto.

Totodată, actorul și muzicianul Jared Leto a încheiat omagiul adus lui Chester Bennington cu o încurajare pentru toți cei care urmăresc VMA și suferă de depresie sau gânduri suicidale:

“Dacă este cineva acolo care se uită la ceremonia de decernare a premiilor din seara asta și care simte că nu mai este niciun fel de speranță, vă rog să mă ascultați: Nu sunteți singuri. Există întotdeauna o cale, o alternativă. Împărtășiți gândurile voastre, cereți ajutorul și nu renunțați!”

Jared Leto a vorbit și despre prietenia strânsă între Chester Bennington și Chris Cornell.
În încheierea momentului, spectatorii au putut urmări înregistrarea prestației live a trupei Linkin Park din cadrul MTV Video Music Awards 2010.

Citește mai multe despre Jared Leto
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink, premiată la MTV VMA 2017: "Noi îi ajutăm pe alții să se schimbe" - LISTĂ CÂȘTIGĂTORI

Gala MTV VMA 2017 i-a adus în lumina reflectoarelor pe cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Prestigiosul trofeu Michael Jackson...

Închide