BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Jared Leto i-a adus un omagiu lui Chester Bennington la MTV VMA 2017

În cadrul premiilor MTV Video Music Awards, Jared Leto a ținut un discus emoționant despre tragica moarte a lui Chester Bennington.

Solistul de la Thirty Seconds to Mars a vorbit despre zâmbetul sincer a lui Bennington, bunătatea acestuia și faptul că “își punea întotdeauna inima pe tavă”.

“Mă gândesc la soția lui și la cei șase copii minunați. De asemenea, am în minte imaginea familiei lui, a trupei, a celor care au fost cu adevărat frații săi. Și îmi aduc aminte cum suna vocea lui, delicată însă puternică în același timp. Acea voce va dăinui pentru totdeauna.” a spus Jared Leto.

Totodată, actorul și muzicianul Jared Leto a încheiat omagiul adus lui Chester Bennington cu o încurajare pentru toți cei care urmăresc VMA și suferă de depresie sau gânduri suicidale:

“Dacă este cineva acolo care se uită la ceremonia de decernare a premiilor din seara asta și care simte că nu mai este niciun fel de speranță, vă rog să mă ascultați: Nu sunteți singuri. Există întotdeauna o cale, o alternativă. Împărtășiți gândurile voastre, cereți ajutorul și nu renunțați!”

Jared Leto a vorbit și despre prietenia strânsă între Chester Bennington și Chris Cornell.
În încheierea momentului, spectatorii au putut urmări înregistrarea prestației live a trupei Linkin Park din cadrul MTV Video Music Awards 2010.

Citește mai multe despre Jared Leto
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink, premiată la MTV VMA 2017: "Noi îi ajutăm pe alții să se schimbe" - LISTĂ CÂȘTIGĂTORI

Gala MTV VMA 2017 i-a adus în lumina reflectoarelor pe cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Prestigiosul trofeu Michael Jackson...

Închide