Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Revelion 2018 la Palatul Parlamentului: Glamour Party cu Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Jack White a început înregistrările pentru cel de-al 3-lea album solo

Jack White lucrează la un nou album de studio. Prin câteva poze și mesaje sugestive, muzicianul a dat de veste că înregistrările pentru cel de-al 3-lea disc au început, acestea desfășurându-se în orașe diferite: New York și Los Angeles.
Jack White

Jack White

La 3 ani de la apariția discului ”Lazaretto”, Jack White anunță că un nou material de studio va fi lansat în curând. Muzicianul a început să înregistreze piese pentru cel de-al 3-lea album solo, un LP care a avut parte de o abordare diferită, din punct de vedere compozițional.

”Voi încerca să scriu piese acolo unde nu voi putea fi auzit de vecini. Și aș vrea să scriu așa cum ar scrie Michael Jackson - în loc să compun fragmente instrumentale și linii melodice, mă voi gândi la piese. Voi face totul în capul meu, în liniște, folosind o singură încăpere”, se confesa Jack White într-un interviu acordat publicației The New Yorker.

Folosind această metodă creativă, Jack White a compus piese pentru noul album, ce va deveni, în curând, palpabil. Pe 27 iulie se trăgeau piese în New York, iar pe 30 iulie în Los Angeles.

Jack White, la înregistrările celui de-al 3-lea album

Plasat pe locul 17 în topul Celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor de către revista Rolling Stone, Jack White este un nume de referință al muzicii rock, alternative și blues. Albumul de debut “Blunderbuss” a ajuns în fruntea topului Billboard cu peste 138.000 de copii vândute doar în prima săptămână de la lansare. Pentru acest disc, muzicianul a primit şi o nominalizare la categoria “Albumul Anului” în cadrul premiilorGrammy din 2013.

Cu cel de-al doilea album, ”Lazaretto, Jack White a înregistrat un record mondial - ”World’s Fasted Released Record”, discul fiind înregistrat, masterizat, și pus în vânzare în doar 3 ore și 21 de minute.

Jack White a concertat pentru prima oară în România în noiembrie 2014. Evenimentul s-a desfășurat în Pavilionul Central de la Romexpo, București.

Citește mai multe despre Jack White
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iggy Azalea lansează un EP nou, plin de remixuri ale piesei "Switch" - AUDIO

Iggy Azalea lucrează de ceva vreme la un album nou, chiar dacă indiciile cu privire la acesta au fost limitate....

Închide