Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jack Savoretti a lansat o piesă nouă, "Whiskey Tango" - AUDIO

Artistul de origine italiană Jack Savoreti a lansat o piesă nouă, intitulată "Whiskey Tango". Piesa este extrasă de pe o ediție specială a celui mai recent album, "Sleep No More". Titlul materialului a fost păstrat, versiunea reeditată incluzând alte 11 piese, totalul ajungând la 23 de melodii.

Publicat

pe

Jack Savoretti
Jack Savoretti

În loc să lanseze un album nou, Jack Savoretti a hotărât să adauge 11 melodii discului anterior,  ”Sleep No More”. Piesele incluse pe ediția specială sunt fie noi, fie mai vechi, dar în versiune live sau acustică.

Noul single "Whiskey Tango" face parte din categoria pieselor noi. Ediția specială a albumului  ”Sleep No More” va fi lansată pe 8 septembrie 2017, discul putând fi precomandat de pe Itunes, Spotify, Apple Music, Deezer, Google PLay și site-ul artistului.

Jack Savoretti va pleca în turneu chiar în ziua lansării albumului. Primul concert va avea loc pe 8 septembrie, la Glasgow, artistul având show-uri programate până spre finalul lunii octombrie.

AUDIO: Jack Savoretti - "Whiskey Tango"

Jack Savoretti a avut de mic o latură artistică. În adolescență singurul lucru care îi trezea interesul era poezia. Asta, însă, până când mama lui i-a cumpărat prima chitară.

”Scriam tot timpul. Era cel mai plăcut lucru pe care îl puteam face: să stau sub un copac cu un carnet de notițe și să mă fac pierdut undeva, în gândurile mele. (...) După ce am început să cânt la chitară am fost surprins să observ cât de mulți oameni devin interesați de ceea ce ai de spus, comparativ cu situația în care ai recita, pur și simplu, o poezie. Apoi nu m-am mai putut opri. Scriam constant, în fiecare zi, a devenit pentru mine o formă de conversație, un mod de a interacționa cu lumea.”

Primul album Jack Savoretti a apărut pe piață în 2007. ”Between the Minds” a debutat pe locul 5 în UK Indie Charts, în 2009 apărând albumul ”Harder Than Easy”, înregistrat în legendarul studio al lui Jackson Browne împreună cu membri ai trupei lui Tom Waits. Au urmat discurile ”Before the Storm” (2012) și ”Written in Scars” (2015), ultimul debutând pe poziția a 7-a în topul albumelor din UK.

Comentează

Trending