Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

IAMX anunţă un nou album electronic numit "Unfall", care debutează pe 22 septembrie

IAMX pregătea de ceva vreme două albume noi, iar acum aflăm că unul dintre ele se numeşte "Unfall". Va debuta pe 22 septembrie şi ar urma să fie un material exclusiv instrumental şi electronic.
IAMX teaser album Unfall

IAMX teaser album Unfall (foto: GRETCHEN LANHAM)

Chris Corner, forţa din spatele IAMX a afirmat că mai pregăteşte şi un album clasic, cu voce. "Unfall" în schimb a fost numit o "ciudăţenie electronică experimentală". Corner îşi trage seva din apreciata trupă Sneaker Pimps, care a dat semne de reunire în ultimul an. Au fost postate fotografii din studio chiar şi există perspectiva unei colaborări cu câţiva din foştii componenţi.

Ultimul album IAMX a fost "Metanoia", lansat în toamna anului 2015. Discul a fost promovat cu un turneu global, care a adus trupa şi la noi, în Control Club în primăvara lui 2016. A fost a treia prezenţă IAMX la noi în ţară, după o reprezentaţie magnifică în 2009 la Fratelli Studios şi în 2011 la Romexpo, împreună cu Monarchy. Din păcate despre "Unfall" nu ştim mare lucru, decât că IAMX şi-a permis să experimenteze cu noi sunete.

Vom auzi o abordare mai electronică a pieselor care se încadrau până acum în zona rockului alternativ, a trip hop-ului sau chiar indie rock-ului. Numele "Unfall" nu e chiar nou, fiind folosit pentru o serie de remixuri ale lui "Volatile Times". Este un alter ego pentru Chris Corner în "modul electronic".

După un "Metanoia" inspirat de mutarea de la Berlin la Los Angeles şi revenirea din chinurile insomniei, ne întrebăm cu ce ne mai poate surprinde Chris în 2017. Ultimul an a adus un record pentru artist şi anume 123 de concerte de-a lungul a 13 luni.

Citește mai multe despre IAMX
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă compusă de Kesha, "Hymn", un cântec pentru idealişti - AUDIO

Kesha îşi continuă lansările de single-uri cu "Hymn", o piesă sensibilă şi dedicată celor idealişti. Aceasta este a patra piesă...

Închide