Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Evanescence a lansat varianta reorchestrată a piesei "Bring Me to Life" - AUDIO

Așa cum anunța în luna mai, Evanescence a reorchestrat o parte dintre piesele mai vechi ale trupei pentru a le include pe noul album "Synthesis". Prima piesă dezvăluită de pe acest material este "Bring Me to Life", un hit pentru care formația a fost nominalizată în 2003 la Grammy.

Publicat

pe

Amy Lee / Evanescence
Amy Lee / Evanescence │ FOTO: P.R. Brown

"Synthesis", noul album Evanescence considerat de Amy Lee a fi soundtrack-ul vieții ei, se deschide cu o versiune nouă a hitului "Bring Me to Life". Deși, în ansamblu, piesa și-a păstrat structura, instrumentele care dădeau agresivitate melodiei au fost înlocuite cu o linie melodică susținută electronic.

""Bring Me To Life" este fresh pentru mine din nou, după 15 ani. E dificil de explicat cât de bine mă face să mă simt. Șansa de a încorpora chestii pe care le-am auzit în capul meu o perioadă lungă de timp, de la nuanțele interpretării mele live, la greutatea și perspectiva vieții pe care o trăiesc acum - totul îmi oferă o satisfacție pură", s-a confesat Amy Lee editorilor Rolling Stone Magazine.

Albumul "Synthesis" va fi lansat toamna aceasta și va fi promovat în cadrul unui turneu.

AUDIO: Evanescence - "Bring Me to Life" ("Synthesis")

După o perioadă de pauză, determinată de naștererea primului copil al solistei Amy LeeEvanescence a revenit pe scenă în 2016, din luna octombrie formația fiind plecată în turneu. Cu acest prilej, Evanescence a revenit la București, concertând la Arenele Romane pe 29 iunie.

Formația Evanescence are de anul trecut o nouă componență. Chitaristul Terry Balsamo, ce a cântat în trupă din 2003 până în 2015, a fost înlocuit de Jen Majura, o vocalistă și chitaristă de origine germană.

Trending