Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Eminem va fi producătorul unui film despre competițiile de rap

După apariția în filmul "8 miles", în 2002, Eminem se întoarce în show business, ca producător, de această dată. Filmul "Bodied" spune povestea unui student ce hotărăște să scrie un lucrare controversată despre competițiile de rap.

Publicat

pe

Eminem
Eminem │ FOTO: www.eminemlab.com

În acest moment, filmul se află în postoproducție; Eminem, alături de directorul muzical Joseph Kahn se ocupă de producția acestui film. "Bodied" are șanse să mari să fie apreciat de critici – filmul a fost deja selectat la Toronto International Film Festival și va fi lansat oficial în luna septembrie.

"Bodied" explorează relațiile interrasiale și aspectele morale de pe scena hip hop; inițial, acest gen de muzică era ascultat și promovat mai departe de minorități. Filmul vorbește despre locul hip hop-ului în societate și temele abordate în cadrul confruntărilor de rap.

Un trailer este deja disponibil pe Youtube; în cele 2 minute putem urmări un monolog emoționant despre scena rap și competiția acerbă dintre tineri.

Joseph Khan fost în spatele mai multor videoclipuri faimoase. Artiști ca Dr. Dre, U2, Lady Gaga sau Missy Elliot s-au lăsat conduși de bagheta lui regizorală. Acesta are numeroase premii, printre care și un Grammy, în 2002, pentru videoclipul lui Eminem, „Without me”.

HBO a realizat un nou documentar, format din 4 episoade, „The Defiant Ones”. Sunt oferite mai multe detalii despre prima întâlnire a lui Eminem cu Dr Dre și povestea din spatele piesei „My name is”. În cadrul documentarului, Eminem a recunoscut că a fost impresionat de Dr Dre și că acesta reprezintă una dintre figurile care l-au influențat de-a lungul carierei.

Trending