Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Eminem va fi producătorul unui film despre competițiile de rap

După apariția în filmul "8 miles", în 2002, Eminem se întoarce în show business, ca producător, de această dată. Filmul "Bodied" spune povestea unui student ce hotărăște să scrie un lucrare controversată despre competițiile de rap.

Publicat

pe

Eminem
Eminem │ FOTO: www.eminemlab.com

În acest moment, filmul se află în postoproducție; Eminem, alături de directorul muzical Joseph Kahn se ocupă de producția acestui film. "Bodied" are șanse să mari să fie apreciat de critici – filmul a fost deja selectat la Toronto International Film Festival și va fi lansat oficial în luna septembrie.

"Bodied" explorează relațiile interrasiale și aspectele morale de pe scena hip hop; inițial, acest gen de muzică era ascultat și promovat mai departe de minorități. Filmul vorbește despre locul hip hop-ului în societate și temele abordate în cadrul confruntărilor de rap.

Un trailer este deja disponibil pe Youtube; în cele 2 minute putem urmări un monolog emoționant despre scena rap și competiția acerbă dintre tineri.

Joseph Khan fost în spatele mai multor videoclipuri faimoase. Artiști ca Dr. Dre, U2, Lady Gaga sau Missy Elliot s-au lăsat conduși de bagheta lui regizorală. Acesta are numeroase premii, printre care și un Grammy, în 2002, pentru videoclipul lui Eminem, „Without me”.

HBO a realizat un nou documentar, format din 4 episoade, „The Defiant Ones”. Sunt oferite mai multe detalii despre prima întâlnire a lui Eminem cu Dr Dre și povestea din spatele piesei „My name is”. În cadrul documentarului, Eminem a recunoscut că a fost impresionat de Dr Dre și că acesta reprezintă una dintre figurile care l-au influențat de-a lungul carierei.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Eminem apare pe o nouă piesă pentru coloana sonoră a lui "Venom 2", "Last One Standing"

Primul film "Venom" a depăşit toate aşteptările, cu încasări globale uriaşe în ciuda recenziilor criticilor. A ajutat foarte mult şi piesa lui Eminem "Venom" de pe coloana sa sonoră, iar rapperul revine pe un nou track numit "Last One Standing", de această dată într-un featuring cu Skylar Grey. Piesa a fost compusă pentru "Venom 2" şi se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Skylar Grey Eminem Last One Standing
Coperta single Skylar Grey Eminem Last One Standing │ FOTO: Eminem

"Venom 2" sau mai bine zis "Venom: Let There be Carnage" are premiera pe 1 octombrie 2021 în SUA (15 octombrie în România) şi îi pune faţă în faţă pe Tom Hardy în rolul lui Eddie Brock/ Venom şi pe Woody Harrelson în rolul lui Carnage. Woody joacă de fapt rolul unui criminal în serie, care îl muşcă pe Eddie Brock, venit în calitate de jurnalist pentru a îi lua un interviu celui încarcerat. Odată cu sângele lui Brock ajunge în criminal şi ADN-ul lui Venom şi astfel ia naştere un alt simbiot, Carnage.

Pe 30 septembrie a apărut piesa "Last One Standing", de pe coloana sonoră a filmului, o melodie a lui Skylar Grey, pe care apar şi Polo G, Mozzy şi Eminem. Marshall intră pe vers la minutul 2:30 cu un stil sacadat adoptat pe ultimele 3 albume, convertit apoi în acel flow care a intrat în Cartea Recordurilor. Piesa e destul de romantică şi cuminte pentru un soundtrack de film cu anti eroi şi cu tentă horror. "Venom" era ceva mai muşcătoare acum 3 ani.

Eminem a mai colaborat cu Skylar Grey pe hitul "I Need a Doctor", pe care apărea şi Dr. Dre cu fix 10 ani în urmă. În 2016 i-am găsit din nou pe Em şi Skylar pe un track apreciat, "Kill For You". Eminem a fost subiect de ştiri în ultima lună după ce a deschis lanţul de restaurante Mom's Spaghetti în Detroit şi a surprins fanii pe 29 septembrie servindu-i chiar el la tejgheaua localului.

Numele restaurantului este inspirat de versurile hitului din 2002 "Lose Yourself", care a apărut pe coloana sonoră a filmului "8 Mile". Ultimul album al rapperului este "Music to be Murdered By", care a fost lansat în ianuarie 2020 şi a inclus apreciatul single "Godzilla" cu un flow fantastic.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending