Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Bucharest Food Truck Festival 2018
INFO CONCERT:
Old Blacks Rock & More Festival
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
Profită de promoție: Vânează reduceri de până la 50% în Stock Busters la eMAG!

Eminem va fi producătorul unui film despre competițiile de rap

După apariția în filmul "8 miles", în 2002, Eminem se întoarce în show business, ca producător, de această dată. Filmul "Bodied" spune povestea unui student ce hotărăște să scrie un lucrare controversată despre competițiile de rap.
Eminem

Eminem

În acest moment, filmul se află în postoproducție; Eminem, alături de directorul muzical Joseph Kahn se ocupă de producția acestui film. "Bodied" are șanse să mari să fie apreciat de critici – filmul a fost deja selectat la Toronto International Film Festival și va fi lansat oficial în luna septembrie.

"Bodied" explorează relațiile interrasiale și aspectele morale de pe scena hip hop; inițial, acest gen de muzică era ascultat și promovat mai departe de minorități. Filmul vorbește despre locul hip hop-ului în societate și temele abordate în cadrul confruntărilor de rap.

Un trailer este deja disponibil pe Youtube; în cele 2 minute putem urmări un monolog emoționant despre scena rap și competiția acerbă dintre tineri.

Joseph Khan fost în spatele mai multor videoclipuri faimoase. Artiști ca Dr. Dre, U2, Lady Gaga sau Missy Elliot s-au lăsat conduși de bagheta lui regizorală. Acesta are numeroase premii, printre care și un Grammy, în 2002, pentru videoclipul lui Eminem, „Without me”.

HBO a realizat un nou documentar, format din 4 episoade, „The Defiant Ones”. Sunt oferite mai multe detalii despre prima întâlnire a lui Eminem cu Dr Dre și povestea din spatele piesei „My name is”. În cadrul documentarului, Eminem a recunoscut că a fost impresionat de Dr Dre și că acesta reprezintă una dintre figurile care l-au influențat de-a lungul carierei.

Citește mai multe despre Eminem
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Freia: accente tribale şi versuri pline de emoţie

Freia este una dintre artistele din România care au reuşit în afara ţării: aceasta a semnat cu Universal Music Franta...

Închide