Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

"Despacito", în 26 de stiluri diferite - VIDEO

Anthony Vincent, rockerul devenit vedetă pe YouTube datorită vocii sale cameleonice, acordă publicului oportunitatea de a asculta ”Despacito” și altfel decât ne-am obișnuit să o facem în ultimele luni. Hitul anului 2017 a fost reinterpretat în 26 de stiluri diferite, de la metal la jazz și de la hip hop la disco.
Anthony Vincent făcând cover după ”Despacito”

Anthony Vincent făcând cover după ”Despacito”

Anthony Vincent este unul dintre tinerii muzicieni care au reușit să-și facă un nume în mediul online îmbinând talentul nativ cu simțul umorului. În martie 2014, artistul originar din New York și-a deschis un cont pe YouTube sub numele ”Ten Second Songs” și a început să posteze colaje cu scurte coveruri după foste sau actuale hituri.

În lista sa de piese reinterpretate regăsim melodii mei vechi precum ”Thriller” (Michael Jackson), ”In The End” (Linkin Park) și ”All I Want For Christmas Is You” (Mariah Carey), dar și mai noi, cum ar fi ”Hello” (Adele) sau ”Heathens” (Twenty One Pilots). Într-un an și câteva luni, Anthony Vincent a reușit, astfel, să adune peste două 2 milioane 300 de mii de abonați și peste 134 de milioane de vizionări.

Clipul care i-a adus până acum cele mai multă vizualizări este cel în care interpretează în 20 de stiluri diferite piesa ”Dark Horse” a lui Katy Perry. Colajul a cumulat din martie 2014 până acum peste 21 de milioane de vizualizări.

Cel mai recent clip urcat pe canalul său de YouTube oferă publicului oportunitatea de a asculta hitul anului 2017, "Despacito", în 26 de stiluri diferite. Piesa este abordată din perspectivă rock, metal, pop, disco, alternative, jazz și hip hop, genurile fiind particularizate la rândul lor. ”Despacito” este cântat, astfel, așa cum ar face-o Iron Maiden, PSY, Tool, Rammstein, Motorhead, Gloria Estefan, Die Antwoord, Snow, Kendrick Lamar, NSYNC, Louis Armstrong și mulți alții.

VIDEO: "Despacito", interpretat în 26 de stiluri diferite

Piesa lui Luis Fonsi si Daddy Yankee este un hit care înregistrat un record impresionant. Lansată în ianuarie 2017, "Despacito" a fost declarată de curând melodia cu cele mai multe streaming-uri din istorie.

Citește mai multe despre Daddy YankeeLuis Fonsi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE