Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Demi Lovato lansează album nou în septembrie

După ce Taylor Swift tocmai a anunțat că va lansa un nou album, iată că a venit și rândul lui Demi Lovato să își surprindă fanii. Artista lansează și ea un nou material discografic, la sfârșitul lui septembrie.
Videoclip Demi Lovato Sorry Not Sorry

Videoclip Demi Lovato Sorry Not Sorry (foto: Demi Lovato)

Se va numi "Tell me you love me", iar Demi Lovato e prezentat deja un mic teaser print-un video pe contul ei de Twitter. Albumul este deja disponibil pentru precomandă.

Luna trecută, artista a lansat "Sorry not Sorry", piesă ce va fi inclusă, cu siguranță, pe viitorul. Demi Lovato va fi prezentă la premiile MTV Video Music Awards de anul acesta și va cânta imnul national în deschiderea mult așteptatului meci între Mayweather și McGregor.

De asemenea, săptămâna trecută, artista a interpretat noua piesă, dar și compoziții precum "Cool for the summer" sau "Confident", în cadrul Billboard Hot 100 Fest. "Sorry not sorry" are deja peste 75 de milioane de vizulizări pe YouTube, iar artista pregătește un mic turneu.

Citește mai multe despre Demi Lovato
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Taylor Swift o ia de la zero cu noul album "Reputation", așteptat în noiembrie

Taylor Swift va lansa toamna aceasta cel de-al 6-lea album de studio. Intitulat ”Reputation”, discul a fost precedat de o...

Închide