Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett

Demi Lovato lansează album nou în septembrie

După ce Taylor Swift tocmai a anunțat că va lansa un nou album, iată că a venit și rândul lui Demi Lovato să își surprindă fanii. Artista lansează și ea un nou material discografic, la sfârșitul lui septembrie.
Videoclip Demi Lovato Sorry Not Sorry

Videoclip Demi Lovato Sorry Not Sorry (foto: Demi Lovato)

Se va numi "Tell me you love me", iar Demi Lovato e prezentat deja un mic teaser print-un video pe contul ei de Twitter. Albumul este deja disponibil pentru precomandă.

Luna trecută, artista a lansat "Sorry not Sorry", piesă ce va fi inclusă, cu siguranță, pe viitorul. Demi Lovato va fi prezentă la premiile MTV Video Music Awards de anul acesta și va cânta imnul national în deschiderea mult așteptatului meci între Mayweather și McGregor.

De asemenea, săptămâna trecută, artista a interpretat noua piesă, dar și compoziții precum "Cool for the summer" sau "Confident", în cadrul Billboard Hot 100 Fest. "Sorry not sorry" are deja peste 75 de milioane de vizulizări pe YouTube, iar artista pregătește un mic turneu.

Citește mai multe despre Demi Lovato
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coperta noului album Taylor Swift - ”Reputation”
Taylor Swift o ia de la zero cu noul album "Reputation", așteptat în noiembrie

Taylor Swift va lansa toamna aceasta cel de-al 6-lea album de studio. Intitulat ”Reputation”, discul a fost precedat de o...

Închide