Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett

De ziua ei, Dua Lipa ajunge #1 în UK cu piesa "New Rules"

Dua Lipa este prima artistă solo ce se clasează pe prima poziţie în UK Official Singles Chart după Adele, care a dominat topurile cu hit-ul “Hello” (2015).
Dua Lipa

Dua Lipa

“New Rules” reprezintă cel de-al doilea single al artistei ce atinge o poziţie de top în UK, după ce “Be The One” a ajuns pe locul 7 la începutul anului. Ambele single-uri sunt extrase de pe albumul eponim de debut al artistei.

Dua Lipa a declarat pentru OfficialCharts.com: “Vă mulțumesc foarte mult pentru susținerea piesei New Rules – suntem, în mod oficial, pe locul 1! Mulțumesc pentru că ați împărtășit-o cu toți prietenii voștri, pentru streaming și descărcari. Vă iubesc. Înseamnă foarte mult pentru mine!”

“Dua Lipa” (album) a fost lansat pe 2 iunie, bucurându-se de 6 single-uri: “ Be The One”, “Last Dance”, “Hotter Than Hell”, “Blow Your Mind”, “Lost în Your Light” şi “New Rules”. Printre colaboratorii de pe album se numără solistul Coldplay - Chris Martin ( “Homesick”) - şi Miguel, alături de care artista interpretează piesă “Lost în Your Light”.

Phil Christie, președintele Warner Bros. Records UK a adăugat: “Talentul lui Dua nu a fost niciodată pus la îndoială. Un single care a devenit number 1 în această etapă a campaniei de promovare a noului album este cu siguranță un punct de referință în cariera ei, pe drumul spre statutul de pop star internațional. Este rezultatul a trei ani de muncă asiduă a artistei Dua Lipa și întregii echipe.”

Tânăra care împlineşte astăzi doar 22 de ani a marcat de-a lungul ultimului an alte două coloborari de success, cu Martin Garrix (“Scared to be Lonely”) şi Sean Paul (“No Lie”).
Turneul de promovare al noului album a inclus şi o apariţie în România în cadrul festivalului Neversea, unde Dua Lipa a fost unul dintre headlineri.

Citește mai multe despre Dua Lipa
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Goran Bregovic
Bosquito și Timpuri Noi cântă alături de Goran Bregovic la Arenele Romane

Bosquito și Timpuri Noi vor deschide concertul lui Goran Bregovic din București. Acompaniat de Wedding And Funeral Orchestra, Bregovic va...

Închide