Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Daughter a lansat piesa "Burn It Down" - AUDIO

Trupa indie Daughter a lansat o piesă nouă, intitulată "Burn It Down". Melodia face parte din soundtrack-ul ”Music From Before The Storm”, pe care formația l-a compus pentru jocul video "Life is Strange".
Daughter

Daughter

"Ne bucurăm să vă prezentăm ”Music From Before The Storm”. La sfârșitul anului 2016, am fost invitați să compunem soundtrack-ul jocului video ”Life is Strange: Before The Storm”. Ne-a plăcut întotdeauna ideea de a alătura muzica noastră unei povești în imagini, așa că am fost încântați când ni s-a oferit oportunitatea de a înregistra primul nostru soundtrack.

Ne-a emoționat povestea jocului, este sinceră și surprinde foarte bine viața reală. Compunând pentru acest joc, am putut să ne inspirăm din situațiile personajelor (...retrăindu-le cu propriile amintiri) pentru a găsi un loc în poveste pentru muzica noastră.

Soundtrack-ul va fi lansat odată cu jocul, dar și digital, pe 1 septembrie. Puteți asculta una dintre piese acum.

Cu multă dragoste,

Elena, Igor & Remi"

AUDIO: Daughter - "Burn It Down"

Daughter a luat ființă în 2010, drept consecință a unui șir de coincidențe fericite. Elena Tonra i-a cunoscut pe Igor și Remy la un curs de cinematografie, după ceva timp închegându-se o nouă formație indie folk rock, ce avea să ajungă peste câțiva ani să cânte în turneu cu The National și să aibă piese precum "Youth", promovate în campanii publicitare pentru Tour de France.

"Inițial am lucrat la un proiect solo. Am mers la colegiu pentru a face un curs de cinematografie pentru un an. Așa l-am întâlnit pe Igor. Mi-a plăcut mult munca lui și felul în care scrie, de asemenea. Este foarte interesat de producție și muzica electronică. L-am rugat să mă ajute cu câteva show-uri pe care le aveam programate. Apoi i-am propus să cânte la chitară cu mine. Totul a început cu această favoare pe care el mi-o făcea mie. Nu-mi plăcea să fiu un artist solo pentru că abilitățile mele mă limitau. Așa că am apelat la Igor. Am început să cântăm împreună și am realizat amândoi că ne potriveam foarte bine ca stiluri. Aveam idei similare, din punct de vedere muzical. Îl știam deja pe Remy, tot de la curs. După primul EP eram un grup format din 3 persoane", a povestit Elena Tonra într-o discuție cu Interview Magazine.

Cu un prim album lansat în 2013, Daughter a revenit după 3 ani cu cel de-al doilea material de studio, ”Not to Disappear”. Discul a fost lansat în ianuarie 2016 și a primit review-uri bune din partea criticilor, în topul albumelor din UK plasându-se pe locul 17.

Citește mai multe despre Daughter
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Și Christina Perri s-a confruntat cu depresia, iar muzica a ajutat-o să treacă peste

Într-un interviu acordat publicației “The Mighty”, artista și compozitoarea Christina Perri a vorbit despre lupta ei cu depresia și gândurile...

Închide