Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Crush şi Alexandra Ungureanu pregătesc un single nou alaturi de Cat Music

Trupa Crush (Radu Cernautan, Sorin Seniuc) şi Alexandra Ungureanu, unul dintre cele mai longevive proiecte din industria muzicală, intră în familia Cat Music şi se pregătesc să lanseze un nou single şi videoclip, „Copiii din noi”.

Trupa Crush (Radu Cernautan, Sorin Seniuc) şi Alexandra Ungureanu, unul dintre cele mai longevive proiecte din industria muzicală, intră în familia Cat Music şi se pregătesc să lanseze un nou single şi videoclip, „Copiii din noi”.

„Următorul nostru single este o întoarcere la începuturi. Se numeşte 'Copiii din noi', pentru că am vrut să retrăim perioada aceea de entuziasm, când ardeam de nerăbdare să scoatem poveştile noastre în lume şi eram atât de departe de culisele acestei industrii, de reţete sau mecanisme care produc atâtea frustrări artiştilor, trebuie s-o recunoaştem. Este o piesă atipică pentru un proiect atipic, iar clipul e la fel de special. Primul nostru videoclip care nu este despre noi, ci despre copiii din noi toţi. Odată cu un nou început, ne-am alăturat unei echipe noi, Cat Music, alături de care vrem să ne ducem poveştile mai departe”, a spus Alexandra Ungureanu.

De-a lungul carierei, Alexandra Ungureanu a mai colaborat cu trupa Sistem, cu Nora Denes Symphonical şi cu Soundland, dar a lansat şi piese solo, precum „Nopţi şi zile”.

Cu zeci de piese lansate, Crush şi Alexandra Ungureanu cânta împreună din anul 2004 şi au produs două albume de studio, „Crush + Alexandra Ungureanu” (2005) şi „Hello” (2007). Printre melodiile lor de succes se numără „Hello”, „Aprinde dragostea”, „I need you more”, „Iubire de-o vara” şi „Cuvinte”, iar cea mai recentă piesă a lor este „C'est la vie”.

„'C'est la vie' este pentru noi una dintre cele mai frumoase piese semnate Crush şi Alexandra Ungureanu. De atunci şi până astăzi, activitatea noastră concertistică nu a avut pauze, în studio se lucrează mereu, iar de câţiva ani ne implicăm şi în producţia video. Nu ne oprim din învăţat. Crush plus Alexandra Ungureanu este un proiect atipic, fiecare dintre cele două jumătăţi are personalitatea ei, dar împreună avem o chimie specială. Din momentul înfiinţării, nu s-a pus niciodată problema să renunţăm la acest proiect, doar că fiecare dintre noi a mers şi spre alte zone muzicale, colaborări sau proiecte independente, revenind de fiecare dată la muzică noastră ca la marea dragoste”, au adăugat băieţii de la Crush.

Citește mai multe despre Alexandra Ungureanu
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul EP Avicii, material ce include colaborări cu Rita Ora și AlunaGeorge - AUDIO

Deși mulți credeau că Avicii a renunțat la muzică, DJ-ul a surprins astăzi publicul lansând un nou EP. Materialul conține...

Închide