Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Urmărește concertul integral susținut de Metallica în Canada - VIDEO

Concertul susținut de Metallica pe 16 august în Edmonton, Canada, a fost transmis live pe canalul de YouTube al formației. Ulterior, înregistrarea show-ului a fost publicată online, cei care au pierdut streaming-ul având oportunitatea de a-l urmări de astăzi integral.
Metallica live în Canada, 16 august 2017

Metallica live în Canada, 16 august 2017

Pentru a-și aduce fanii din online mai aproape, Metallica a transmis live ultimul concert din cadrul turneului din America de Nord. Show-ul desfășurat ieri, 16 august, în Canada, a fost transmis live pe YouTube, spre consolarea fanilor care nu au mai prins bilet la concertul trupei.

Deși în cadrul acestui concert, Metallica a promovat cel mai recent album, "Hardwired…To Self-Destruct", setlistul a inclus o mare parte dintre hiturile clasice ale formației. Publicul a putut asculta single-uri precum ”For Whom the Bell Tolls”, ”The Unforgiven”, ”Sad but True”, ”One”, ”Master of Puppets” și nu în ultimul rând balada ”Nothing Else Matters”, după care s-au făcut, de-a lungul anilor, aproape 100 de cover-uri. De pe albumul nou, au fost interpretate single-uri precum ”Atlas, Rise!”, ”Now That We're Dead” și ”Moth Into Flame”.

Pentru producția acestui show au fost necesare 48 de camioane de echipament, instalarea scenei desfășurându-se pe parcursul a 3 zile.

VIDEO: Concert Metallica în Canada, 16 august 2017

Turneul ”World Wired” a debutat în septembrie 2016. Formația are show-uri programate până în mai 2018, multe dintre concerte fiind sold out.

Discul "Hardwired…To Self-Destruct" a obținut poziția fruntașă în Billboard 200 pentru vânzări ce s-au ridicat la 291.000 de copii într-o singură săptămână. Totalul include și streaming-urile, fără acestea formația vânzând 282.000 de albume fizice.

În 2008, când a fost lansat ”Death Magnetic”, Metallica reușea să vândă 500.000 de albume în doar 3 zile. Discul debuta, de asemenea, pe primul loc în topul Billboard, la fel ca și anterioarele 4 albume: ”St. Anger” (2003), ”Reload” (1997), ”Load” (1996) și ”Metallica” - The Black Album (1991).

Citește mai multe despre Metallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie J a lansat piesa "Real Deal" - AUDIO

După o pauză de doi ani de la ultimul ei single, ”Flashlight”, Jessie J revine cu piesa "Real Deal". Melodia...

Închide