Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Trupa Coldplay îi aduce un tribut lui Chester Bennington în cadrul celui mai recent turneu

Chris Martin a interpretat la pian piesa Crawling a trupei Linkin Park în cadrul primului concert din ultimul turneu. Artistul i-a adus un tribut lui Chester Bennington. Vă invităm să descoperiți videoclipul în articolul de mai jos.
Coldplay - Everglow

Coldplay - Everglow

Cei mai importanți artiști ai lumii au fost șocați și deopotrivă îndurerați de pierderea lui Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park.

În cadrul celui mai nou turneu din America de Nord, trupa Coldplay i-a adus un tribut muzicianului, cântând piesa "Crawling" la pian. Fanii au fost de-a dreptul emoționați de acest moment și au distribuit fotografii și videoclipuri pe rețelele de socializare. Chris Martin a interpretat faimoasa melodie de pe albumul de debut Linkin Park - "Hybrid Theory", din 2000, în stilul lui caracteristic.

Thank you @coldplay 🙏🏽 It sounded beautiful.

O postare distribuită de Mike Shinoda (@m_shinoda) pe

După ce au aflat de moartea solistului Linkin Park, colegii de trupă i-au adresat o scrisoare deschisă lui Bennington, afirmând că „inimile lor sunt frânte”. Pharrell Williams sau Billie Joe Armstrong au transmis și ei condoleanțe prin intermediul conturilor oficiale.

Chitaristul trupei Korn, Brian Welch, a declarat că Chester Bennington a fost laș fiindcă a ales să se sinucidă; după ce oamenii i-au criticat gestul prin mii de comentarii, acesta și-a cerut scuze în cadrul unui interviu, spunând că a reacționat impulsiv din cauza durerii simțite atunci când a aflat de moartea artistului.

Citește mai multe despre Coldplay
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sia va înregistra un album cu piese de Crăciun

Sia a anunţat că plănuieşte să lanseze un album cu piese de Crăciun. Noul disc va marca începerea colaborării artistei...

Închide