Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Trupa Coldplay îi aduce un tribut lui Chester Bennington în cadrul celui mai recent turneu

Chris Martin a interpretat la pian piesa Crawling a trupei Linkin Park în cadrul primului concert din ultimul turneu. Artistul i-a adus un tribut lui Chester Bennington. Vă invităm să descoperiți videoclipul în articolul de mai jos.
Coldplay - Everglow

Coldplay - Everglow

Cei mai importanți artiști ai lumii au fost șocați și deopotrivă îndurerați de pierderea lui Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park.

În cadrul celui mai nou turneu din America de Nord, trupa Coldplay i-a adus un tribut muzicianului, cântând piesa "Crawling" la pian. Fanii au fost de-a dreptul emoționați de acest moment și au distribuit fotografii și videoclipuri pe rețelele de socializare. Chris Martin a interpretat faimoasa melodie de pe albumul de debut Linkin Park - "Hybrid Theory", din 2000, în stilul lui caracteristic.

Thank you @coldplay 🙏🏽 It sounded beautiful.

O postare distribuită de Mike Shinoda (@m_shinoda) pe

După ce au aflat de moartea solistului Linkin Park, colegii de trupă i-au adresat o scrisoare deschisă lui Bennington, afirmând că „inimile lor sunt frânte”. Pharrell Williams sau Billie Joe Armstrong au transmis și ei condoleanțe prin intermediul conturilor oficiale.

Chitaristul trupei Korn, Brian Welch, a declarat că Chester Bennington a fost laș fiindcă a ales să se sinucidă; după ce oamenii i-au criticat gestul prin mii de comentarii, acesta și-a cerut scuze în cadrul unui interviu, spunând că a reacționat impulsiv din cauza durerii simțite atunci când a aflat de moartea artistului.

Citește mai multe despre Coldplay
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sia va înregistra un album cu piese de Crăciun

Sia a anunţat că plănuieşte să lanseze un album cu piese de Crăciun. Noul disc va marca începerea colaborării artistei...

Închide