Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Calvin Harris este cel mai bine plătit DJ din lume

Conform publicației Forbes, Calvin Harris a fost declarat, pentru a cincea oară consecutiv, cel mai bine plătit DJ din lume.
Calvin Harris

Calvin Harris

Producătorul scoțian a avut un an de succes, a lansat albumul Funk Wav Bounces Vol. 1, piesa "Slide" devenind "Song of the Summer" conform sondajului Stereogum. Mai mult de atât, conform agenței de știri Reuters, artistul a încasat 48.5 milioane de dolari între iunie 2016 și iunie 2017, devenind no. 1 "electronic cash king".

Tiesto s-a situate pe al doilea loc, tot pentru al cincilea an consecutiv, cu încasări de 38 de milioane de dolari. David Guetta era pe locul 3 în mod normal, însă, în acest an, DJ-ul a fost înlocuit de The Chainsmokers, care s-au bucurat de un success răsunător datorită colaborării cu Daya, la piesa "Don't let me down".

Piesa "Slide" are peste 24 de milioane de vizualizări pe YouTube, un vibe tropical și potențialul unui hit radio. Calvis Harris combină cu succes ritmurile soul ale lui Frank Ocean cu stilul hip-hop al grupului muzical Migos, supranumit "the Beatles of this generation" de către Donald Glover (Chilidish Gambino).

Versurile de la începutul piesei sunt clare cu siguranță: “I might empty my bank account/And buy that boy a wooden pipe/Buy that boy a wooden pipe/I might, I might."

Citește mai multe despre Calvin Harris
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Regizorul videoclipului “Thriller” lansează o variantă 3D a acestuia

Varianta 3D a videoclipului “Thriller”, a lui Michael Jackson, va avea premiera luna aceasta la Festivalul de Film din Veneția....

Închide