Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Brian Johnson, din nou pe scenă, alături de Muse - VIDEO

După un turneu AC/DC la care nu a putut participa din cauza problemelor de auz, Brian Johnson a revenit pe scenă în calitate de invitat special al trupei Muse. Vocalistul s-a alăturat formației britanice la Reading Festival, pentru a interpreta împreună clasicul hit AC/DC, ”Back in Black”.
Brian Johnson alături de Muse la Reading Festival 2017

Brian Johnson alături de Muse la Reading Festival 2017

Brian Johnson a fost surpriza celui mai recent concert al trupei Muse. Aflată în Anglia, trupa britanică a anunțat publicul în avans că a pregătit ceva inedit pentru show-ul de la Reading Festival, din 27 august, fără a da, însă, prea multe indicii.

Spre încântarea fanilor AC/DC, invitatul trupei Muse în concertul de la Reading a fost Brian Johnson. După o absență îndelungată de pe scenă, cauzată de probleme acute de auz, vocalistul a revenit în fața publicului pentru a cânta alături de Muse. Melodia aleasă pentru acest moment a fost ”Back in Black”, o piesă perfectă ca mesaj pentru o astfel de revenire.

”A fost o mare onoare să-l avem alături de noi pe Brian Johnson în concertul de la Reading Festival. Mulțumim mult, Brian! #BackInBlack”, a scris Muse pe pagina de Facebook a doua zi după concert.

VIDEO: Brian Johnson și Muse cântă ”Back in Black”

Diagnosticat cu probleme grave de auz în martie 2016, Brian Johnson a fost nevoit să renunțe la activitatea sa concertistică alături de AC/DC, fiind înlocuit oficial de Axl Rose pe perioada turneului din vara trecută. Cu toate aceastea, veteranul în vârstă de 69 de ani a anunțat public la scurtă vreme că NU intenționează să se retragă din muzică. În aprilie 2016, acesta promitea publicului că va continua să înregistreze piese alături de AC/DC, urmând să revină și pe scenă, dacă problemele de auz se vor ameliora.

În iunie, Brian Johnson era deja mult mai optimist în privința revenirii sale pe scenă, anunțând că tratamentul recomandat de doctorul Stephen Ambrose funcționează și că poate auzi din nou.

Momentul ”Back in Black” alături de Muse a fost prima apariție live a lui Brian Johnson, după mai bine de un an de pauză.

Citește mai multe despre AC/DCBrian JohnsonMuse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alissa White-Gluz, solista Arch Enemy pregăteşte un album solo plin de colaborări de marcă

Fanii Arch Enemy s-au familiarizat deja cu solista Alissa White-Gluz drept vocea şi imaginea trupei, după plecarea Angelei Gossow. Acum...

Închide