Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Bosquito și Timpuri Noi cântă alături de Goran Bregovic la Arenele Romane

Bosquito și Timpuri Noi vor deschide concertul lui Goran Bregovic din București. Acompaniat de Wedding And Funeral Orchestra, Bregovic va reveni pe scena de la Arenele Romane pe 29 septembrie, pentru cel de-al 3-lea an consecutiv.
Goran Bregovic

Goran Bregovic

Trupa Timpuri NOI este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat și acid. De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri NOI în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, acesta și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii. Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le știe atât de bine: ”Stere”, ”Tanta”, ”Adeline”, ”Luca”, ”Helga”, ”Bordelul Mov”, ”Catran”, ”Nato”, ”Tata”, iar lista poate continua.

Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, Bosquito a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe, de la muzica tiganească, balcanică, până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 – 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum 5 albume: Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003), Fărâme de soare (2004) și Babylon (2014). În perioada 2005 – 2011 trupa a concertat in SUA, lansând piesa ”Întuneric în culori” alături de Ovidiu Lipan Țăndărică. Revenită în România, trupa a cântat în deschiderea concertului Shakira.

Goran Bregovic este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști balcanici, legătura sa cu România fiind foarte strânsă. Acesta s-a născut în 1950, într-o familie cu origini mixte: tatăl său croat și mama de ginte sârbă. După ce părinții săi au divortat, viitorul artist a rămas cu mama în Sarajevo. Cea mai mare parte din copilărie ți-a petrecut-o la Școala de Muzică, studiind vioara. Paradoxal, instituția de învățământ a decis să îl exmatriculeze, pentru "lipsa de talent". La scurt timp după excluderea lui din școală, mama sa i-a cumpărat o chitară.

Goran a început să cânte muzică populară într-un bar din orașul Konjic. În 1971, alături de un alt artist aspirant, Zoran Redzia, au început să cânte într-o trupă numită "Jutro" (n.r. "Buna dimineata"). În această formulă, muzicianul a avut o mulțime de spectacole și a început să guste succesul din plin. La 1 ianuarie 1974, trupa și-a schimbat numele în "Bijelo Dugme" ("Butonul Alb").

În 1975, când se pregătea de cariera de profesor al ideologiei oficiale la aceea vreme, marxism-leninism, formația Bielo Dugme a câștigat popularitate în Iugoslavia. A renunțat la vocația de dascal și a devenit idolul tinerilor și cel mai important star al țării sale. S-a retras din Bielo Dugme în anii '90, având la activ 13 albume vândute în 6 milioane de exemplare. După zece ani de muzică rock, Bregovic a renunțat la acest gen pentru a se dedica stilului care l-a făcut cunoscut în întreaga lume: o combinație de ritmuri tradiționale balcanice, cu sonorități rock.

Prețuri bilete la concertul Goran Bregovic din 2017:

  • presale, până pe 1 septembrie: 185 Lei - categoria A, 119 Lei - categoria B, 75 Lei - categoria C
  • după 1 septembrie și în ziua concertului: 200 Lei - categoria A, 130 Lei - categoria B, 100 Lei - categoria C

Așezarea locurilor în sală:

  • Categoria A: cu loc în tribuna sectoarele K si E,
  • Categoria B: fără loc, în fața scenei,
  • Categoria C: cu loc pe scaun, sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă.

Acces copii:

    • Copiii sub 7 ani vor găsi la intrare bilete la jumătate de preț.
    • Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit și trebuie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

*Pentru acest concert vor fi puse în vânzare doar 4000 de bilete, pentru ca publicul să poată avea suficient spațiu de dans.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre BosquitoGoran BregovicTimpuri Noi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Evanescence a lansat varianta reorchestrată a piesei "Bring Me to Life" - AUDIO

Așa cum anunța în luna mai, Evanescence a reorchestrat o parte dintre piesele mai vechi ale trupei pentru a le...

Închide