Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

BØRNS a lansat piesa "Faded Heart" - AUDIO

BØRNS, tânărul artist indie care a cântat anul trecut la Summer Well, are un single nou. Melodia se numește "Faded Heart" și păstrează sound-ul retro cu care a cucerit publicul încă de la primele piese.
BØRNS

BØRNS

Garrett Borns, aka BØRNS, este un artist aflat la început de carieră. Cu două EP-uri - ”A Dream Between” (2012) și ”Candy” (2014) - și un album lansat în 2015 - ”Dopamine” - tânărul în vârstă de 25 de ani a reușit să se facă remarcat printr-un sound indie-pop cu tentă psihedelică. Prin melancolia ușor dramatică a pieselor sale amintește de Lana Del Rey, cei doi având cu siguranță fani comuni.

Noul său single se numește "Faded Heart" și exprimă reacția artistului la contrastul dintre viața pe scenă și rutina zilnică.

“Am realizat după turneu cât de nebunească e puterea pe care o poate avea cineva atunci când vocea sa ajunge la atâtea persoane. Am simțit puterea asta când am fost pe scenă, o putere pe care n-am mai simțit-o până acum. Și apoi m-am trezit dintr-o dată în patul meu, la finalul turneului, și eram buimac, la modul: <<Woah, chestia asta chiar s-a întâmplat?>>. Acum am o chiuvetă plină de vase nespălate și încerc să-mi țin în viață plantele din apartament...e ca o palmă care te trezește la realitate, într-un fel, așa că "Faded Heart" e despre încercarea mea de a mă împăca cu viața mea și cu mortalitatea“, a detaliat BØRNS pentru Billboard.

AUDIO: BØRNS - Faded Heart

Piesa "Faded Heart" va fi inclusă pe cel de-al doilea album de studio al artistului. BØRNS încă lucrează la acest disc, indicând că își dorește să readucă în prezent un anume sound din trecut, care s-a pierdut.

Anul trecut, BØRNS a cântat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc la Domeniul Știrbey, Buftea, în cadrul Summer Well Festival 2016.

Citește mai multe despre BØRNS
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Despacito", în 26 de stiluri diferite - VIDEO

Anthony Vincent, rockerul devenit vedetă pe YouTube datorită vocii sale cameleonice, acordă publicului oportunitatea de a asculta ”Despacito” și altfel...

Închide