Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett

Beyonce, "în discuții" pentru înregistrarea următorului soundtrack Bond

Beyonce ar putea înregistra soundtrack-ul pentru următorul film James Bond. Conform unor informații apărute în The Daily Star, artista s-a întâlnit deja cu producătorii filmului pentru a discuta. Noul film James Bond este programat să apară în 2019.
Beyonce

Beyonce

Deși mai sunt doi ani până la premiera următoarei pelicule James Bond, au apărut deja primele zvonuri privind artistul care va înregistra soundtrack-ul filmului. Conform unei surse neoficiale, Beyonce este în vizorul producătorilor peliculei. Artista se află deja ”în discuții” pentru înregistrarea coloanei sonore, existând posibilitatea ca și Jay-Z să fie implicat în acest proiect.

”Înainte ca cei doi (Beyonce și Jay-Z) să se întâlnească cu producătorii filmului, au discutat cu Adele, iar ea le-a povestit despre efectele implicării sale în compunerea și interpretarea unei piese Bond, explicându-le cât de important a fost acest proiect pentru evoluția carierei sale. Nu toate soundtrack-urile Bond au avut un succes atât de mare - dar trebuie luat în considerare și faptul că Beyonce are zeci de milioane de fani”, a declarat o sursă anonimă pentru the Daily Star, informația fiind preluată și de NME.

Noul film James Bond îl va avea în rol principal pe Daniel Craig, aceasta urmând să fie cea de-a cincea apariție a sa în populara serie.

”Dacă Beyonce ar accepta să înregistreze coloana sonoră a celui de-al 5-lea film Bond al lui Daniel Craig, asta ar fi cireașa de pe tort”, ar fi adăugat un reprezentant al MGM studio, citat de NME.

Deși a născut în luna iunie, Beyonce are deja planuri de a lansa un nou album. Artista a început să lucreze în studio la câteva piese noi. Melodiile ar putea fi compuse chiar pentru coloana sonoră a următorului film Bond.

Citește mai multe despre Beyonce
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Află când vor avea loc premiile Brit Awards 2018

Data premiilor muzicale din Marea Britanie, Brit Awards, tocmai a fost anunțată printr-un mesaj pe Twitter.

Închide