Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Beyonce, "în discuții" pentru înregistrarea următorului soundtrack Bond

Beyonce ar putea înregistra soundtrack-ul pentru următorul film James Bond. Conform unor informații apărute în The Daily Star, artista s-a întâlnit deja cu producătorii filmului pentru a discuta. Noul film James Bond este programat să apară în 2019.

Publicat

pe

Beyonce
Beyonce

Deși mai sunt doi ani până la premiera următoarei pelicule James Bond, au apărut deja primele zvonuri privind artistul care va înregistra soundtrack-ul filmului. Conform unei surse neoficiale, Beyonce este în vizorul producătorilor peliculei. Artista se află deja ”în discuții” pentru înregistrarea coloanei sonore, existând posibilitatea ca și Jay-Z să fie implicat în acest proiect.

”Înainte ca cei doi (Beyonce și Jay-Z) să se întâlnească cu producătorii filmului, au discutat cu Adele, iar ea le-a povestit despre efectele implicării sale în compunerea și interpretarea unei piese Bond, explicându-le cât de important a fost acest proiect pentru evoluția carierei sale. Nu toate soundtrack-urile Bond au avut un succes atât de mare - dar trebuie luat în considerare și faptul că Beyonce are zeci de milioane de fani”, a declarat o sursă anonimă pentru the Daily Star, informația fiind preluată și de NME.

Noul film James Bond îl va avea în rol principal pe Daniel Craig, aceasta urmând să fie cea de-a cincea apariție a sa în populara serie.

”Dacă Beyonce ar accepta să înregistreze coloana sonoră a celui de-al 5-lea film Bond al lui Daniel Craig, asta ar fi cireașa de pe tort”, ar fi adăugat un reprezentant al MGM studio, citat de NME.

Deși a născut în luna iunie, Beyonce are deja planuri de a lansa un nou album. Artista a început să lucreze în studio la câteva piese noi. Melodiile ar putea fi compuse chiar pentru coloana sonoră a următorului film Bond.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Beyonce a lansat piesa "Be Alive", de pe coloana sonoră a filmului "King Richard"

Anul 2021 aproape că a trecut fără vreo lansare notabilă din partea lui Beyonce, chiar dacă artista începea bine anul, cu premii Grammy. Ei bine, Queen Bey tocmai a lansat piesa "Be Alive" extrasă de pe coloana sonoră a noului film al lui Will Smith, "King Richard".

Publicat

pe

Coperta single Beyonce Be Aliee coloana sonora King Richard
Coperta single Beyonce Be Aliee coloana sonora King Richard │ FOTO: Beyonce

"King Richard" este un film biografic care spune povestea surorilor Venus şi Serena Williams, superstaruri ale tenisului mondial în ultimul deceniu. Will Smith joacă rolul lui Richard Willams, tatăl celor două sportive şi în bună parte artizanul succesului lor. Venus a fost prima femeie afro-americană care a ajuns pe locul întâi în clasamentul WTA, iar Serena are în palmares 73 de titluri WTA şi 39 de Grand slam-uri.

Cât despre peliculă, ea este regizată de către Reinaldo Marcus Green, iar în distribuţie se află şi Jon Bernthal, pe care îl ştim din "Punisher", dar şi Dylan McDemott, memorabil în primele sezoane din "American Horror Story" şi Tony Goldwyn. Cât despre melodia pe care o puteţi asculta mai jos, ea este plină de zvâc şi percuţie, ca un soi de marş pentru împuternicirea femeilor de culoare.

Experţii dau deja acest track drept candidat măcar la o nominalizare la premiile Oscar. Queen Bey a vizionat întâi filmul şi apoi s-a simţit inspirată pentru a compune acest single. Will Smith s-a declarat încântat de rezultat. Beyonce nu se opreşte aici şi a confirmat că a lucrat la muzică nouă pe parcursul verii. De fapt intrase în studio în repetate rânduri în ultimul an şi jumătate. Ultimul său album solo a fost "Lemonade" în 2016, iar în 2018 a lansat "Everything Is Love", un disc colaborativ cu Jay-Z.

Un proiect inedit a fost albumul vizual "Black Is King", lansat în 2020, alături de single-ul "Black Parade", care a primit şi un premiu Grammy. Recent artistă a realizat un cover după piesa "Moon River" pentru o reclamă Tifanny's. Beyonce este activă în muzică din 1997 şi a fost numită în 2014 de Billboard "cel mai prolific financiar artist de culoare din toate timpurile". Artista are 28 de premii Grammy, 26 MTV Video Music Awards şi 17 premii Soul Train.

"King Richard" intră în cinematografe şi pe HBO Max pe 19 noiembrie 2021.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending