Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Beyonce, "în discuții" pentru înregistrarea următorului soundtrack Bond

Beyonce ar putea înregistra soundtrack-ul pentru următorul film James Bond. Conform unor informații apărute în The Daily Star, artista s-a întâlnit deja cu producătorii filmului pentru a discuta. Noul film James Bond este programat să apară în 2019.
Beyonce

Beyonce

Deși mai sunt doi ani până la premiera următoarei pelicule James Bond, au apărut deja primele zvonuri privind artistul care va înregistra soundtrack-ul filmului. Conform unei surse neoficiale, Beyonce este în vizorul producătorilor peliculei. Artista se află deja ”în discuții” pentru înregistrarea coloanei sonore, existând posibilitatea ca și Jay-Z să fie implicat în acest proiect.

”Înainte ca cei doi (Beyonce și Jay-Z) să se întâlnească cu producătorii filmului, au discutat cu Adele, iar ea le-a povestit despre efectele implicării sale în compunerea și interpretarea unei piese Bond, explicându-le cât de important a fost acest proiect pentru evoluția carierei sale. Nu toate soundtrack-urile Bond au avut un succes atât de mare - dar trebuie luat în considerare și faptul că Beyonce are zeci de milioane de fani”, a declarat o sursă anonimă pentru the Daily Star, informația fiind preluată și de NME.

Noul film James Bond îl va avea în rol principal pe Daniel Craig, aceasta urmând să fie cea de-a cincea apariție a sa în populara serie.

”Dacă Beyonce ar accepta să înregistreze coloana sonoră a celui de-al 5-lea film Bond al lui Daniel Craig, asta ar fi cireașa de pe tort”, ar fi adăugat un reprezentant al MGM studio, citat de NME.

Deși a născut în luna iunie, Beyonce are deja planuri de a lansa un nou album. Artista a început să lucreze în studio la câteva piese noi. Melodiile ar putea fi compuse chiar pentru coloana sonoră a următorului film Bond.

Citește mai multe despre Beyonce
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Află când vor avea loc premiile Brit Awards 2018

Data premiilor muzicale din Marea Britanie, Brit Awards, tocmai a fost anunțată printr-un mesaj pe Twitter.

Închide