Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Beck lansează albumul "Colors" în octombrie

După premiul Grammy pentru ”Albumul Anului” câștigat în 2015 cu discul ”Morning Phase”, Beck revine pe final de 2017 cu un nou album. Intitulat ”Colors”, LP-ul va fi lansat în octombrie.

Publicat

pe

Beck
Beck │ FOTO: www.facebook.com

Toamna aceasta, Beck va lansa cel de-al 10-lea album de studio. "Colors" va fi un album optimist, ”nici retro, nici modern”, piesele fiind șlefuite vreme de doi ani, pentru a se ajunge la forma lor dorită.

"Presupun că albumul ar fi putut ieși acum un an sau doi. Dar astea sunt piese complexe, care încearcă să transmită două sau trei chestii simultan. Nu e nici retro, nici modern. Și a fost un efort considerabil să le îmbinăm pe toate, în așa fel încât să nu sune haotic”, a declarat Beck în cadrul unei conferințe ce a avut loc la New York.

Discul a fost înregistrat în L.A., în studioul producătorului Greg Kurstin, cunoscut pentru colaborările anterioare cu Adele, Sia și Kelly Clarkson. Noile piese reflectă fericirea din viața personală a lui Beck, inspirația venind pe fondul relației cu soția sa, Marissa Ribisi. Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună doi copii.

”Cele mai bune piese sunt cele care te fac să te simți fericit că trăiești. E valabil mereu, indiferent dacă vorbim de Beethoven, sau de The Monkees. La asta m-am gândit atunci când compuneam”, a detaliat Beck.

Fanii curioși să afle mai multe detalii despre noua direcție muzicală a albumului ”Colors”, pot asculta single-ul ”Wow”, apărut în septembrie 2016. Deși tracklistul LP-ului nu a fost încă dat publicității, melodia se va regăsi, cel mai probabil, pe noul disc, așteptat pe piață în octombrie.

VIDEO: Beck - ”Wow”

Trending