Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

“Am avut întotdeauna o stimă de sine scăzută. Nu îmi pot da seama ce fel de respect merit, chiar nu reușesc.”

Până la momentul în care ajung staruri internaționale, majoritatea artiștilor se luptă din greu să își facă loc în industria muzicală. Este și cazul lui Mariah Carey care a avut probleme cu stima de sine și înainte să fie semnată la o casă de discuri, aceasta abia reușea să aibă bani de pe o zi pe alta.
Mariah Carey -

Mariah Carey - "The Art Of Letting Go"

Deși este una dintre cele mai bune voci din lume, Mariah Carey a recunoscut într-un interviu recent că se luptă cu probleme de stimă de sine scăzută și simțea că lumea din exterior nu îi permite să fie “un om normal”. Aceste probleme provin încă din copilărie, artista declarând următoarele:

“Am crescut simțindu-mă altfel pentru că părinții mei erau din culturi diferite și nu știam unde mă încadrez exact…din această cauză, muzica a devenit o parte atât de importantă din viața mea, fiindcă mi-am găsit o alinare în asta. Câteodată este dificil să lași garda jos.”

Mariah Carey a vorbit și despre începuturile ei în cariera muzicală, atunci când încerca să găsească un contract bun cu o casă de discuri.

“Înregistram demo-uri în mijlocul nopții și dormeam pe podeaua din studio, fără bani și fără mâncare. De multe ori împărțeam cu prietenii mei pastele și sosul sau o chiflă și un ceai rece…pentru o săptămână.”

Artista este în acest moment în turneu cu Lionel Richie, a lansat o piesă în colaborare cu rapperul YG și va fi producătorul executiv al unui documentat bazat pe fapte reale din viața ei.

 

Citește mai multe despre Mariah Carey
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zoli TOTH prezintă show-ul "Senzații" la Alba Iulia

Pe 25 august, la Alba Iulia, Zoli TOTH va prezenta show-ul "Senzații", cel mai nou spectacol de muzică industrială din...

Închide