Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Wolf Alice, "Beautifully Unconventional", despre puterea de a fi diferit - AUDIO

Wolf Alice duce la 3 numărul de single-uri extrase de pe viitorul album, odată cu lansarea lui "Beautifully Unconventional". Britanicii au revenit la indie rock cu BPM mai ridicat şi genul de melodie pe care ai auzi-o la un bal de final de liceu.

Publicat

pe

Single Wolf Alice Beautifully Unconventional
Single Wolf Alice Beautifully Unconventional │ FOTO: Wolf Alice

"Beautifully Unconventional" se regăseşte pe noul album "Visions of a Life", programat pentru debut pe 29 septembrie. Am auzit deja "Yuk Foo", o piesă punk foc şi pară şi balada "Don't Delete the Kisses", care a primit videoclip cu câteva zile în urmă. Al treilea single a debutat în cadrul emisiunii radio a lui Annie Mac şi parcă îmbină cele mai bune elemente ale primelor două release-uri.

Wolf Alice a avut mare succes cu albumul de debut "My Love Is Cool", al cărui mega hit "Silk" s-a regăsit pe coloana sonoră a filmului "Trainspotting 2", dar şi în multe alte producţii celebre. Pentru LP-ul secund ni s-a promis un sunet mai agresiv, mai furios, pur şi simplu mai bun. E greu de crezut că această trupă a prezentat lumii primul său material discografic în 2015 şi s-au implantat imediat în conştiinţa muzicală colectivă.

Au urmat 18 luni nebuneşti, pline de premii, concerte şi laude aduse acelui release. Presiunea pentru noul disc e cu atât mai mare. Acesta a fost înregistrat în Los Angeles, cu aportul lui Justin Meldal-Johnsen, responsabil pentru sunetul celor de la Paramore sau M83. Va paria pe chorus-uri catchy şi va aduce 12 piese cu aluzii la manipulare emoţională, acte care se fac cu lumina stinsă şi un atac de panică la zeci de mii de metri înălţime.

Solista Ellie Rowsell a devenit rapid un icon al muzicii britanice şi s-a implicat recent în politică, susţinându-l pe Jeremy Corbyn.

Comentează

Trending