Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Ascultă noua piesă compusă de Kesha, "Hymn", un cântec pentru idealişti - AUDIO

Kesha îşi continuă lansările de single-uri cu "Hymn", o piesă sensibilă şi dedicată celor idealişti. Aceasta este a patra piesă de pe viitorul album "Rainbow", care marchează revenirea artistei în muzică.
Single Kesha Hymn

Single Kesha Hymn (foto: Kesha)

"Hymn" este descris ca "un imn pentru cei fără imn" şi o piesă pentru persoane optimiste. Merge pe linia de încurajare a celor marginalizaţi pe care Kesha a mizat cu noile sale release-uri. Astfel, "Praying" a abordat pozitivitatea şi perserverenţa, iar "Woman" a devenit un imn al feminismului. Săptămâna trecută a debutat şi single-ul "Learn to Let Go", despre puterea de a trece peste obstacole.

Kesha a revenit pe scenă muzicală în această vară după o pauză de aproape 5 ani. Piesa "Hymn" este specială pentru că a sosit împreună cu un mic eseu scris de artistă. Aceasta este cea mai nouă dintr-o serie de scrisori deschise ale tinerei către public, fani şi în general către persoanele care se regăsesc în creaţiile sale. Kesha a scris un eseu pentru "Praying", ajuns în publicaţia "Lenny Letter", iar "Woman" a fost însoţit de un material în "Rolling Stone".

Noul album, "Rainbow" soseşte pe 11 august şi este inspirat de lupta artistei cu problemele personale. Kesha a suferit abuzuri sexuale din partea producătorului său şi a fost prinsă într-o bătălie legală cu casa de discuri Sony. Tânăra de 30 de ani a avut şi probleme de sănătate şi a ajuns la recuperare în anul 2014. Acolo a găsit inspiraţia pentru a scrie 14 noi piese.

E vorba despre o Kesha complet nouă aici, care s-a lepădat de simbolul "$" din numele său de scenă şi a abandonat imaginea glam de party girl. Încununarea maturizării este chiar noul album, care va fi promovat printr-un turneu ce include 21 de concerte. Turneul debutează în septembrie şi este prima serie de concerte solo ale artistei din 2013 încoace.

Citește mai multe despre Kesha
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa The Killers a interpretat live noua piesă "Run For Cover" - VIDEO

Trupa The Killers a interpretat live, la Jimmy Kimmel, o melodie nouă de pe albumul "Wonderful Wonderful". Piesa se numește...

Închide