Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

30 Seconds to Mars anunţă un nou single, "Walk on Water"; Primim şi un teaser video

Au trecut 4 ani de când 30 Seconds to Mars nu au mai lansat un album nou, dar trupa lui Jared Leto e pe cale să îşi ia revanşa. Grupul de rock alternativ tocmai a postat un nou teaser, care confirmă sosirea unui nou single pe 22 august. Numele său este "Walk on Water".
30 Seconds to Mars Teaser Single Walk on Water

30 Seconds to Mars Teaser Single Walk on Water (foto: 30 Seconds to Mars)

Teaserul de 30 de secunde e realizat într-un mod umoristic. Îi vedem pe muzicieni la sediul casei de discuri Interscope, fiind "traşi de urechi" de un director executiv. Jared Leto şi colegii de trupă nici nu apucă să zică nimic, iar apoi vedem numele single-ului şi auzim un crâmpei din melodie. Abordarea indie-pop pare să fie păstrată de la ultimul release, iar solistul pare să facă uz de autotune pe "Walk on Water".

Pasiunea pentru această modificare vocală e probabil dobândită de când 30 Seconds to Mars au colaborat cu Kanye West. Fiecare album al trupei a avut câte un concept central şi nu putem să nu ne întrebăm care va fi cel nou, odată cu viitorul LP. Fie că e vorba despre salvarea planetei, relaţiile interumane sau iubirea de sine, formaţia americană a mizat mereu pe o temă specială.

Până să vină totuşi noul album, îi vom auzi pe 30 Seconds to Mars cântând live la MTV VMA 2017, alături de Ed Sheeran şi Lorde. Jared Leto are între timp un program ocupat, urmând să apară într-un film despre viaţa lui Andy Warhol, dar continuând şi rolul de Joker în noua serie Batman.

30 Seconds to Mars ne-au vizitat în 2014, unde au venit cu un membru lipsă, dar am primit în schimb un one man show cu Leto şi o chitară acustică.

 

Citește mai multe despre 30 Seconds to Mars
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă Wolf Alice, "Beautifully Unconventional", despre puterea de a fi diferit - AUDIO

Wolf Alice duce la 3 numărul de single-uri extrase de pe viitorul album, odată cu lansarea lui "Beautifully Unconventional". Britanicii...

Închide