Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Zedd şi Liam Payne lansează un imn dance-pop de club, "Get Low" - AUDIO

Zedd, un producător prolific de muzică electronică a prezentat la finalul acestei săptămâni cea mai nouă colaborare a sa, cu fostul membru One Direction Liam Payne. Piesa se numeşte "Get Low" şi ar trebui să o auzim în cadrul setului pe care Zedd îl pregăteşte pentru Electric Castle 2017.

Publicat

pe

Single Zedd Liam Payne Get Low
Single Zedd Liam Payne Get Low │ FOTO: Zedd

"Get Low" este o producţie foarte catchy, la graniţa dintre pop şi dance-EDM şi având un vibe ideal pentru cluburi. Clipul care însoţeşte single-ul este o colecţie de imagini cu vegetaţie roz şi roşie, cu unghiuri de filmare ascendente. Cei care privesc videoclipul până la final vor avea o surpriză, pentru că în ultimele secunde apar şi cei doi muzicieni.

Percuţia melodiei este uşoară şi avem şi un sound house care vine la fix pentru rave-urile de plajă, pădure şi pajişti montane. Zedd lucra la "Get Low" chiar înainte să îl întâlnească pe Liam Payne. Odată ce s-au cunoscut cei doi artişti, perspectiva colaborării a apărut imediat. Payne a adus o extra contribuţie de suflet la piesă şi i-a dat un sound propriu, conform producătorului. Acesta este al doilea single solo al lui Liam de când One Direction s-a destrămat.

Prima piesă a fost "Strip Down", o colaborare cu Quavo, de la Migos. Între timp DJ-ul şi producătorul Zedd a bifat hitul "Stay" cu Alessia Cara şi se pregăteşte de un turneu nord american în septembrie. Muzicianul de 27 de ani a primit premiul Grammy cu 3 ani în urmă pentru "Cea mai bună piesă Dance".

Zedd urcă pe scenă în ziua întâi la Electric Castle, atunci când îi vom vedea şi pe Moderat, Sohn, Slaves sau Golan.

Trending