Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

You Me At Six concertează pentru prima oară în România, la ARTmania 2017

Trupa britanică You Me At Six va susține anul acesta primul concert în România. Formația va cânta pe 29 iulie la Sibiu, în cadrul ARTmania 2017.

Publicat

pe

You Me At Six
You Me At Six

You Me At Six va promova la Sibiu cel de-al 5-lea album de studio, ”Night People”. Lansat în luna ianuarie a acestui an, discul a fost înregistrat în Nashville, la Black Bird Studios, în colaborare cu Jacquire King. Reputatul producător a fost laureat cu premiul Grammy, colaborând în trecut și cu Kings of Leon și James Bay. De mixajul albumului s-a ocupat Andrew Scheps, care a lucrat anterior și cu Black Sabbath și Red Hot Chilli Peppers.

“Așteptăm primul nostru concert în România! Niciunul dintre membrii trupei nu a mai fost vreodată în România. Nici măcar în vacanță! Vom folosi această oportunitate pentru a experimenta cât mai mult din cultura acestei țări. Îi așteptăm pe toți fanii noștri la Sibiu. Va fi un concert excelent. O bună ocazie să ne facem și alți fani”, au declarat britanicii.

Anul acesta, You Me At Six a avut un turneu fenomenal în Marea Britanie. Concertele din primăvară au înregistrat un record de vânzări, performanță care i-a urcat rapid pe primul loc în Music Week’s UK Ticket Charts. Turneul a culminat cu un record și mai impresionant -  concertul de la O2 Shepherd’s Bush Empire a fost sold-out în doar trei minute.

You Me At Six are un stil inconfundabil, chiar dacă unii găsesc în ADN-ul trupei ceva urme lăsate de rock-ul american, de la Blink-182, la Incubus sau Thrice, ba chiar și influențe pop-country-rock. Toate sunt, însă, redefinite, într-o abordare personală, plină de forță, contemporană. “Take of Your Colors”, albumul lor de debut, a fost lansat în 2008 și le-a adus o nominalizare pentru titlul de cea mai bună trupă britanică. Au primit acest titlu ceva mai târziu, în 2011, pentru single-ul “Byte My Tongue”, lansat în colaborare cu Oliver Sykes. Au fost aplaudați în Japonia, în Europa și în Statele Unite, turneele trupei fiind în general sold-out, fie că spectacolele se desfășoară pe Wembley Arena, sau pe O2.

ARTmania 2017 va avea loc în perioada 28 - 29 iulie, în Piața Mare din Sibiu. În cadrul festivalului vor concerta și Tarja Turunen, Lacuna Coil și Beyond The Black.

Trending