BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Ville Valo: "În opinia mea, multe trupe își lungesc activitatea prea mult"

Discutând într-un interviu despre destrămarea trupei HIM, Ville Valo a împărtășit și o opinie personală cu privirea la îndelunga activitate a anumitor trupe. Fără a da nume, vocalistul a indicat că unele formații nu știu când să-și încheie activitatea, prelungind-o prea mult.
Ville Valo

Ville Valo

Ville Valo a acordat de curând un interviu pentru Kaaos TV, în care a discutat despre motivele care au determinat încheierea activității trupei HIM.

”Nu știu cu ce să compar situația. Nu vreau să sune ca un discurs de politician, dar stelele nu mai erau aliniate. Nu mai erau scântei.

Am simțit chestia asta toată trupa - ne știm de 25 de ani. Mulți dintre noi, cum e Linde, Mige și Burton, ne știam din adolecență. Eram la repetiții și muzica suna bine, dar asta era tot. Nu mai aveam acea stare de euforie colectivă, de care aveam nevoie. La nivel mintal, cel puțin.

Nu mai aveam acea fervoare, care să ne facă să spunem: <<Hai să facem show-ul ăsta și să arătăm tuturor ce buni suntem>>. Când nu mai simți asta, poți să incepi să-ți pui întrebări”, a detaliat Ville Vallo.

Vocalistul a explicat, de asemenea, că decizia a fost luată de comun acord.

”Astea sunt chestii pe care le-am simțit toți. Nu a fost vorba doar de o persoană. Nu eu am luat decizia, nici Mige, n-a fost ceva de genul ăsta. Pur și simplu, nu mai erau scântei. Asta mă enerva. Începuse să mă streseze foarte mult situația asta, pentru că era o parte foarte importantă din viețile noastre.”

Concluzionând, Ville Valo a indicat că, în aceste condiții, i s-a părut o idee potrivită să pună punct activității HIM și că acest exemplu ar putea fi urmat și de alte formații.

”Mi s-a părut că e mult mai elegant să rupem trupa acum, când oamenii sunt încă interesați de ceea ce facem, când trupa e încă într-o formă bună live, și când încă nu am sărit unul la gâtul celuilalt. Se întâmplă rar asta.

În opinia mea, multe trupe își lungesc activitatea prea mult. Sunt sigur că mulți vor fi de acord cu mine în privința asta.

Anunțul privind ruperea trupei HIM a fost făcut în luna martie a acestui an. Formația își ia rămas bun de la fani în cadrul unui turneu de adio, aflat în plină desfășurare.

Citește mai multe despre HIMVille Valo
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kendrick Lamar / Katy Perry / The Weekend
Nominalizările MTV VMA 2017, dominate de Kendrick Lamar, Katy Perry și The Weekend

După o ediție anterioară dominată de Beyonce, MTV VMA 2017 îi aduce în prim-plan pe Kendrick Lamar, Katy Perry și...

Închide