Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Trupa Jet revine după 5 ani de pauză, cu o melodie EDM în 2 versiuni, "My Name is Thunder" - AUDIO

Formaţia australiană Jet s-a reunit după o pauză de 5 ani şi a revenit în actualitate prin piesa "My Name is Thunder". Cum schimbările de gen sunt la modă, muzicienii au trecut de la garage rock şi hard rock la EDM, prin colaborarea cu The Bloody Beetrots.
Single Jet Bloody Beetroots My Name is Thunder

Single Jet Bloody Beetroots My Name is Thunder (foto: Jet)

De fapt piesa "My Name is Thunder" are două versiuni, una rock şi una EDM. Prima versiune s-ar potrivi la fix cu un mixaj al lui Skrillex la un festival în aer liber. Vocea solistului, în tandem cu toba merg spre un crescendo piperat cu sintetizatoare dure în stil Le Castlevania. Apare şi un bas de dubstep deghizat cu vocoding deasupra, pentru a suna ca o voce.

Un interludiu visător potoleşte efervescenţa piesei. Varianta rock are ceva din energia unică a lui Jack White, din epoca White Stripes. Formaţia Jet va rămâne mereu cunoscută pentru mega hitul "Are You Gonna Be My Girl", auzit într-o sumedenie de jocuri video, filme şi reclame. 3 albume de studio au bifat muzicienii, care au vândut 6.5 milioane de discuri.

În 2012 se termina temporar povestea grupului, care a revenit în acţiune în 2017. Totul a pornit de la ideea lui Sir Bob Cornelius Rifo, de la Bloody Beetroots, care a simţit că melodia pe care a compus-o are nevoie de vocea unică a lui Nic Cester de la Jet. După ce au auzit rezultatul final, ceilalţi membri Jet au simţit nevoia să contribuie şi astfel s-a reunit trupa.

Jet au activat din anul 2001 până în 2012, iar semne de reunire existau la începutul acestui an. Atunci formaţia a cântat la câteva festivaluri, în deschidere pentru Bruce Springsteen şi E Street Band.

The Bloody Beetroots sunt un grup de muzică electronică din Italia, care are un deceniu în spate şi zeci, dacă nu chiar sute de remixuri. Au colaborat cu Pink, Rob Zombie, Peaches, Genesis şi Timbaland. Vor concerta în acest an la Summer Well 2017.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre JetThe Bloody Beetroots
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zedd şi Liam Payne lansează un imn dance-pop de club, "Get Low" - AUDIO

Zedd, un producător prolific de muzică electronică a prezentat la finalul acestei săptămâni cea mai nouă colaborare a sa, cu...

Închide