Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019

Tricky prezintă piesa "When We Die", anunţă LP-ul "Ununiform" înţesat de colaborări - AUDIO

Reputatul artist trip-hop Tricky a lansat o nouă piesă, în colaborare cu Martina Topley-Bird, "When We Die". Acesta este al doilea single de pe un viitor LP, care a fost detaliat sub numele de "Ununiform".
Coperta album Tricky Ununiform

Coperta album Tricky Ununiform (foto: Tricky)

Urmărește-ne pe

Considerat cel mai mare nume din trip-hop, Tricky revine cu albumul cu numărul 13, care include 13 piese. Mai toate sunt colaborări, cu nume precum Asia Argento, Scriptonite, Mina Rose sau Avalon Lurks. Noul disc soseşte pe 22 septembrie, prin casa de disc proprie a artistului. Deja am ascultat single-ul "The Only Way" luna trecută şi acum noul release merge pe acelaşi vibe întunecat.

"When We Die" este o creaţie introspectivă, cu aer de coloană sonoră de thriller. Tricky etalează o voce guturală, de fumător înrăit şi îşi pune întrebări existenţiale. Martina îşi cântă versurile visător, peste un sintetizator discret şi un beat de film de groază. Pe Martina Tricky a descoperit-o lângă casa sa şi a început colaborarea cu ea în anii 90. Cei doi au fost şi un cuplu la un moment dat.

Cât despre noul album, acesta a luat fiinţă în Rusia şi a fost înregistrat în Berlin, unde rezidează acum Tricky de altfel. Muzicianul afirmă că nu mai are nimic de dovedit acum şi se simte complet liber să facă aluzie la propria artă. Pe noul material regăsim un cover după Hole, formaţia lui Courtney Love, prin piesa "Doll". Ultima oară când Martina şi Tricky au lucrat împreună a fost la producţia "Maxinquaye" din 1995.

Tricky e cunoscut şi drept membru Massive Attack, dar şi o prezenţă înfricoşătoare în videoclipurile TOOL. Avem şi tracklistul noului său album, care arată astfel:

1. Obia Intro
2. Same As It Ever Was (feat. Scriptonite)
3. New Stole (feat. Francesca Belmonte)
4. Wait For Signal (feat. Asia Argento)
5. It's Your Day (feat. Scriptonite)
6. Blood Of My Blood (feat. Scriptonite)
7. Dark Days (feat. Mina Rose)
8. The Only Way
9. Armor (feat. Terra Lopez)
10. Doll (feat. Avalon Lurks)
11. Bang Boogie (feat. Smoky Mo)
12. Running Wild (feat. Mina Rose)
13. When We Die (feat. Martina Topley-Bird)

Citește mai multe despre Tricky
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
OneRepublic și Seeb au lansat piesa "Rich Love" - AUDIO

Trupa OneRepublic a colaborat cu trio-ul norvegian Seeb pentru cel mai recent single, “Rich Love”. Piesa este disponibilă pe toate...

Închide