Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Stone Sour prezintă varianta acustică a melodiei "Song #3"; Corey Taylor anunţă o nouă carte

Stone Sour a lansat recent albumul "Hydrograd", după o serie de single-uri şi videoclipuri care au promovat acest disc. Printre cele mai promovate piese este "Song #3", care s-a menţinut pe locul întâi în Mainstream Rock Chart în ultimele 3 săptămâni. Pentru a îi sărbători popularitatea, Stone Sour a interpretat o versiune acustică a piesei, pe care o puteţi vedea mai jos.

Publicat

pe

Stone Sour Song 3 acustic
Stone Sour Song 3 acustic │ FOTO: Stone Sour

Corey Taylor a lăsat de mult în urmă imaginea de metalist cu ţipete trademark la Slipknot. Se promovează acum ca o persoană deschisă şi vulnerabilă, plus îşi etalează calităţi vocale pe care puţini le bănuiau pe primele discuri Slipknot. Piese acustice ca "Song #3" ne arată faptul că Taylor are cu adevărat talent şi voce, fără să îşi fi răpus corzile vocale după atâtea ţipete.

Clipul îl prezintă pe artist în studio, cu caietul cu versuri în mână şi totul pe un fundal alb/negru. Toba şi chitara sunt la posturi, dar într-o versiune "light", cu timbru diferit. Recent Stone Sour a lansat un videoclip filmat la 360 de grade pentru piesa "Somebody Stole My Eyes", o abordare pe care şi Depeche Mode a încercat-o cu ultimul său videoclip.

Ultima lună a adus şi un conflict între Corey şi Chad Kroeger, vocalul "Nickelback", artiştii schimbând înţepături în diferite interviuri. Între timp solistul Stone Sour şi Slipknot pregăteşte o carte, cunoscută drept "America 51: A Probe Into The Realities That Are Hiding Inside 'The Greatest Country In The World". Muzicianul a declarat recent că această carte va supăra multă lume.

Debutează pe 8 august şi ar trebui să deranjeze atât liberalii, cât şi democraţii. Taylor este un opozant foarte vocal al politicilor lui Donald Trump, declarându-se chiar deschis să emigreze la un moment dat. Solistul se află la a patra carte şi pare pasionat de titlurile kilometrice. Dacă nu mă credeţi, iată cum se numesc acestea: "You're Making Me Hate You: A Cantankerous Look At The Common Misconception That Humans Have Any Common Sense Left" şi "A Funny Thing Happened On The Way To Heaven".

Comentează

Concerte & turnee

Corey Taylor cântă la Arenele Romane pe 31 mai 2024

Corey Taylor revine în România cu ocazia turneului de promovare a albumului "CMF2". Artistul va concerta la Arenele Romane din București pe 31 mai. Află cât costă biletele și când le poți achiziționa.

Publicat

pe

Corey Taylor în videoclipul piesei "Beyond"
Corey Taylor în videoclipul piesei "Beyond" │ FOTO: captură YouTube / Corey Taylor

Corey și trupa sa vor interpreta atât piese Slipknot, cât și Stone Sour. Pe fani îi va aștepta o seara plină de surprize la Arenele Romane, mai ales că în trupa sa cântă și Christian Martucci, chitaristul Stone Sour.

Corey Taylor se numără printre artiștii de top ai scenei metal internaționale. Solist în două proiecte muzicale de un real succes, Slipknot și Stone Sour, Taylor a intrat deja in istoria metalului american de după '90. Ca dovadă sunt multiplele sale colaborări cu artiști și formații precum Soulfly, Damageplan, Korn, Dream Theater, Charlie Benante sau Zakk Wylde.

Cu proiectul său solo a lansat două materiale de studio - "CMFT" și "CMF2", primul în 2020, iar al doilea în 2023. Muzical, Taylor a declarat că Faith No More și Pearl Jam se numără printre formațiile care au avut un rol important în traseul său artistic.

În ceea ce privește "CMF2", albumul ce urmează să fie prezentat live la Arenele Romane, acesta a fost lansat oficial pe 15 septembrie 2023. A fost primul în colaborare cu casa de discuri BMG şi de asemenea primul lansat prin casa de discuri a lui Corey, Decibel Cooper Recordings. De producţie s-a ocupat Jay Ruston, cunoscut pentru colaborări cu Anthrax, Steel Panther, Amon Amarth. Acelaşi Ruston îşi lăsase amprenta şi asupra LP-ului Stone Sour din 2017, "Hydrograd", dar şi asupra lui "CMFT", primul album solo al lui Corey.

Prețuri bilete concert Corey Taylor la Arenele Romane

  • Biletele se pun în vânzare începând cu data de 7 martie, de la ora 10:00. Prețurile vor porni de la 169 lei (+ taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Corey Taylor vine în Europa în 2024; Solistul Slipknot anunţă turneul solo

Corey Taylor a fost scump la vedere în România, sosind cu ocazia concertului Slipknot din 2022 şi a celui Stone Sour din 2018. A mai fost la noi şi în 2010, iar acum se pregăteşte să vină din nou în Europa. Unde îl puteţi vedea aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Videoclip Corey Taylor Black Eyes Blue
Videoclip Corey Taylor Black Eyes Blue │ FOTO: Corey Taylor

Corey Taylor e în plin avânt de promovare a celui de-al doilea album solo, "CMF2", care a debutat pe 15 septembrie 2023. A fost primul în colaborare cu casa de discuri BMG şi de asemenea primul lansat prin propria casa de discuri, Decibel Cooper Recordings. De producţie s-a ocupat Jay Ruston, cunoscut pentru colaborări cu Anthrax, Steel Panther, Amon Amarth. Acelaşi Ruston îşi lăsase amprenta şi asupra LP-ului Stone Sour din 2017, "Hydrograd", dar şi asupra lui "CMFT", primul album solo al lui Corey.

Acel material discografic a sosit în 2020 şi însemna printre altele ca muzicianul nu mai avea timp de Stone Sour, dizolvând trupa. Şi acum ce ne interesează pe noi cel mai mult: unde îl vedem pe Corey în 2024? Iată lista cu toate concertele din turneul european:

  • 3 iunie - Varşovia, Polonia - Klub Stodola
  • 5 iunie - Budapesta, Ungaria - Barba Negra Track
  • 6 iunie - Zagreb, Croaţia - Culture Factory
  • 8 iunie - Nuremberg, Germania - Rock im Park
  • 9 iunie - Nurburg, Germania - Rock am Ring
  • 10 iunie - Bochum, Germania - Ruhrcongress
  • 12-15 iunie - Hradec Kralove, Cehiia - Rock For People
  • 13-16 iunie - Nickelsdorf, Austria - Nova Rock Festival
  • 14-16 iunie - Castle Donington, UK - Download Festival
  • 18 iunie - Hanover, Germania - Swiss Life Hall
  • 19 iunie - Copenhagen, Danemarca - Copenhell
  • 21 iunie - Grenchen, Elveţia - Summerside Festival
  • 23 iunie - Dessel, Belgia - Graspop Metal Meeting
  • 2 iulie - Paris, Franţa - L'Olympia

Corey Taylor tocmai şi-a încheiat turneele european şi nord-american, cu rol de promovare a lui "CMF2" . Nu mai puţin de 26 de piese a înregistrat solistul Slipknot pentru acest material discografic. Inclusiv single-urile de succes "Beyond" şi "Post Traumatic Blues". Primul LP a generat de asemenea un hit, "Black Eyes Blue", care a ajuns pe locul 1 în topul Billboard mainstream rock.

Citește în continuare

Trending