Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Slipknot prezintă un nou trailer pentru documentarul "Day of the Gusano"

Slipknot lucrează de ceva vreme la un documentar special, numit "Day of the Gusano". Aceasta creaţie este practic o cronică a primului concert susţinut de formaţia americană în Mexico City, zonă care a impresionat multe formaţii de-a lungul timpului, şi Metallica având recent un videoclip cu filmări de acolo.
Documentar Slipknot Day of the Gusano

Documentar Slipknot Day of the Gusano (foto: Slipknot)

Slipknot a avut primul concert în Mexico City în decembrie 2015, iar filmul documentar asociat concertului va debuta pe 6 septembrie. Va fi proiectat internaţional în cinematografe, iar regia îi aparţine lui Shawn Crahan, aka "Clown", membru al trupei Slipknot. Acesta s-a ocupat de altfel de primele clipuri ale formaţiei, care au fost foarte apreciate pentru originalitate şi... ciudăţenie.

Documentarul va include interviuri în exclusivitate cu muzicienii din Slipknot, care vor discuta despre importanţa fanilor lor. Mai jos aveţi un scurt teaser trailer, în care îi vedem pe metalişti repetând, fără celebrele măşti pe faţă. Evident vom vedea imagini şi din culisele concertului, dar şi din timpul său. Subiectul acestui material este totuşi relaţia strânsă dintre Slipknot şi fanii săi, pe care îi numeşte cu drag "maggots".

În cazul Americii Latine cuvântul se traduce în "gusano", de aici şi numele filmului. Corey Taylor acordă un interviu în faţa camerelor, dar şi Mick Thomson, care discută despre tăria relaţiilor din cadrul trupei. Regizorul Shawn Crahan a declarat că acel concert din Mexic a fost un vis împlinit pentru băieţi, după o carieră deja plină de realizări şi vise.

Lista cu cinematografe care vor proiecta filmul "Day of the Gusano" se află aici, iar România este pe listă, deşi fără nume de cinematografe deocamdată. Între timp aşteptăm veşti despre lucrul la noul album Slipknot, acum că Stone Sour a lansat deja discul său şi Corey se poate concentra pe proiectul său de suflet.

Citește mai multe despre Slipknot
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marilyn Manson prezintă coverul piesei "Stigmata" de la Ministry, compusă pentru filmul "Atomic Blonde" - AUDIO

Marilyn Manson e pe val în aceste zile şi după ce a cântat 4 piese noi la concertul de la...

Închide