Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett

Semi-reuniune Beatles: Ringo Starr şi Paul McCartney cântă împreună pe noua piesă "We're On the Road Again" - AUDIO

Jumătate din trupa Beatles s-a reunit recent, prin colaborarea lui Ringo Starr şi Paul McCartney pe noua piesă "We're on the Road Again". Acesta este un single extras de pe viitorul LP solo al lui Ringo, "Give More Love".
Single Ringo Starr Paul McCartney We're on the Road Again

Single Ringo Starr Paul McCartney We're on the Road Again (foto: Ringo Starr)

Piesa are un sound rock'n'roll clasic şi prezintă viaţa din turneu şi toate păţaniile din autobuzul muzicienilor. În spatele lui "We're on the Road Again" se află o echipă all star de muzicieni, care îi include şi pe Joe Walsh de la Eagles, pe Edgar Winter şi Steve Lukather de la Toto. Paul McCartney contribuie cu un bas în stil punk, iar Lukather oferă acel riff de chitară catchy.

Ringo Starr, cunoscut drept bateristul Beatles şi ulterior având o carieră solo bogată ajunge acum la 19 materiale solo lansate odată cu "Give More Love". Artiştii mai sus menţionaţi contribuie şi cu backing vocals la noul single. Au trecut 2 ani de la "Postcards from Paradise", ultimul LP al lui Ringo, care la rândul său a inclus colaborări cu nume mari, precum Richard Marx sau Peter Frampton.

Ne aşteptam la un proiect comun al foştilor Beatleşi, care au postat o fotografie din studio în luna februarie a acestui an. Imaginea se vede mai sus. Noul release al lui Ringo Starr va sosi în format CD şi digital pe 15 septembrie, urmat de o ediţie vinil la o săptămână după.

McCartney mai apare pe încă o melodie a acestui disc. În ultimii ani Sir Paul a avut proiecte inedite şi abordări de genuri muzicale atipice pentru el, compunând muzică pentru jocuri video şi colaborând cu Kanye sau Rihanna.

 

Citește mai multe despre Paul McCartneyRingo Starr
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alice Cooper își dorește un album Hollywood Vampires cu piese originale

Alice Cooper a discutat în cadrul unui interviu despre viitorul trupei Hollywood Vampires. Conform vocalistului, formația va reveni pe scenă...

Închide