Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Semi-reuniune Beatles: Ringo Starr şi Paul McCartney cântă împreună pe noua piesă "We're On the Road Again" - AUDIO

Jumătate din trupa Beatles s-a reunit recent, prin colaborarea lui Ringo Starr şi Paul McCartney pe noua piesă "We're on the Road Again". Acesta este un single extras de pe viitorul LP solo al lui Ringo, "Give More Love".

Publicat

pe

Single Ringo Starr Paul McCartney We're on the Road Again
Single Ringo Starr Paul McCartney We're on the Road Again │ FOTO: Ringo Starr twitter.com

Piesa are un sound rock'n'roll clasic şi prezintă viaţa din turneu şi toate păţaniile din autobuzul muzicienilor. În spatele lui "We're on the Road Again" se află o echipă all star de muzicieni, care îi include şi pe Joe Walsh de la Eagles, pe Edgar Winter şi Steve Lukather de la Toto. Paul McCartney contribuie cu un bas în stil punk, iar Lukather oferă acel riff de chitară catchy.

Ringo Starr, cunoscut drept bateristul Beatles şi ulterior având o carieră solo bogată ajunge acum la 19 materiale solo lansate odată cu "Give More Love". Artiştii mai sus menţionaţi contribuie şi cu backing vocals la noul single. Au trecut 2 ani de la "Postcards from Paradise", ultimul LP al lui Ringo, care la rândul său a inclus colaborări cu nume mari, precum Richard Marx sau Peter Frampton.

Ne aşteptam la un proiect comun al foştilor Beatleşi, care au postat o fotografie din studio în luna februarie a acestui an. Imaginea se vede mai sus. Noul release al lui Ringo Starr va sosi în format CD şi digital pe 15 septembrie, urmat de o ediţie vinil la o săptămână după.

McCartney mai apare pe încă o melodie a acestui disc. În ultimii ani Sir Paul a avut proiecte inedite şi abordări de genuri muzicale atipice pentru el, compunând muzică pentru jocuri video şi colaborând cu Kanye sau Rihanna.

 

Comentează

Trending